Vértessy Flóra
Mindig is az életem része volt a természetes dolgok és a spiritualitás iránti ösztönös vonzalom.

Életem első meghatározó találkozása a keleti  kultúrával és mozgással a majd 20 évig tartó harci művészetek gyakorlása volt.

Hiszem és tapasztalom, hogy a holisztikus szemlélet milyen elengedhetetlen a gyógyításban, önmagunk megismerésében, lelki fejlődésünkben.

Két kisfiú édesanyjaként tapasztaltam a természetes módszerek jótékony hatását mind a gyógyításban, mind mozgásban, lelki folyamatokban. Saját várandósságaimra is tudatosan készültem. Ebben már akkor is nagy szerepet kapott a jóga. Tapasztaltam, hogy a jógázás során szerzett felkészültség nagyban megkönnyítette az anyává válás útját.

Célom, mint kismama- és babás-jóga oktató, hogy megismertessem és megszerettessem az anyákkal és babáikkal a jógát, mint természetes testi, szellemi, és lelki harmóniát kialakító módszert. Rávezessem őket igazi énjük megismerésének hosszú útjára, támogassam a várandósság, a szülés és az anyává válás folyamatát, segítsem az édesanyák és gyermekük közt kialakuló kötelék erősítését. 

Jómagam a jógával lassan 10 éve foglalkozom. Eleinte kismamaként, majd rendszeres hatha jóga gyakorlóként. 

Célom, mint hatha jóga oktató, hogy a fizikai test egészségén keresztül elérjem az egyén szellemi és lelki életben való fejlődését is.

Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben tettem sikeres természetgyógyász, alternatív mozgás-, masszázs-terapeuta vizsgát. Specialitásom a különböző betegségekből való gyógyulás mozgással és masszázzsal való támogatása, a betegek megfelelő helyre irányítása.

Kotroczó Anikónál végeztem Birthlight kismama jógaoktatói és babás jógaoktatói képzést. 

Jelenleg a Bhaktivedanata Hittudományi Főiskola jógamester szakának végzős hallgatója és egyben segédtanára is vagyok.

 

Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy