Hosszúné Marku Alexandra (Csandra Déví Dászí)


Apámtól örököltem a heuréka élmény hajszolását. Nagy örömet jelent, amikor valamit kitalálok, számomra eddigi új dolgot felfedezek, ami hasznos és másnak is örömet okoz. Lehet az egy új recept, vagy bármilyen kreativitást igénylő dolog. Valami mást is kaptam tőle: a gyógynövényekben rejlő erő tiszteletét.

Amióta pedig az életutam a vallásosság felé kanyarodott, azóta a hagyományok tisztelete, Isten (Krisna) és a természet kapcsolata, a természetességről való tudatosság mind fontosabb szerepet tölt be az életemben évről évre.

Gyermekeim születése tovább erősítette bennem, hogy az élet több területén is egészségtudatosabbá váljak: ne csak az asztalra kerüljenek egészséges, természetes alapanyagokból készült ételek, de a háztartásunkban használt tisztító- és tisztálkodószerek, testápolási és szépségápolási termékek is mind természetes dolgok legyenek, lehetőleg házilag elkészítve.

Mindezen dolgok összessége inspirált arra, hogy elkezdjem Nature and Devotion nevű blogomat és megosszam gondolataimat, kísérleteimet, összegyűlt tapasztalataimat a Jógapont magazin olvasóival is.

Remélem örömet okozok majd vele azoknak, akik ide találnak.


Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy