Milyen élethelyzetekben forduljunk asztrológushoz?
 Asztrológusként azt tapasztaltam, akkor keresnek fel az emberek a kérdéseikkel, mikor az élethelyzetük problémát, feszültséget, sőt olykor megoldhatatlannak látszó nehézséget hozott a számukra.
 
Egy akkut élethelyzetben is segítséget tud nyújtani az asztrológia, ám a szellemi úton járó ember –jógi– számára nagy segítség lehet, hogyha bárminemű probléma bekövetkezte előtt fordul az asztrológiához, mint a sorsunk térképéhez.
 
Az asztrológus alap feladata az, hogy az asztrológiai tudomány ismeretében segítsen megállapítani, hogy az adott időszak mire alkalmas.  Pontosabban az asztrológia segítségével megállapíthatjuk, hogy mikor és mit tehetünk úgy, hogy az támogatva legyen az adott időszakban. Az asztrológiai elemzés tehát nem azt jelzi, hogy mi fog történni, hanem azt mutatja meg, hogy mit tehetünk az adott időminőségben.
Így nagyobb kaliberű döntéseink előtt felkereshetünk egy asztrológust, vagy egy vállalkozás, projekt beindítása előtt is kérhetünk tanácsot a megfelelő időpont kiválasztását illetően.
 
Egy új párkapcsolat kezdetén is sokat segíthet egy tapasztalt asztrológus meglátása, hiszen a párkapcsolati horoszkóp rámutat a párkapcsolat erősségeire és gyengéire.S ha pl. már eleve úgy indulunk neki a párkapcsolatnak, hogy tudjuk, hogy ki lesz a „célkijelölő”, s ki lesz a „cél megvalósító” a kapcsolatban, sok felesleges játszmától kímélhetjük meg magunkat.
 
Véleményem szerint az asztrológia elsődleges rendeltetése a Sorsfeladat meghatározása.

Következő bejegyzésembe erről írok.

 

Kapcsolódó blogok

A Bika havában járva tanúi lehetünk, ahogy a természet formába önti az előző, Kos havának energiáit. A Bika havának feladat a feléledő tavaszi energiáknak a megformálása.
A Kos havában járva beköszöntött ránk a Világ egy újabb ciklusának kezdete, hiszen a Kos havának első napja az asztrológiai újévbe vezet át minket.
A Halak jegyében járva ismét a belső utak ösvényére léphetünk. A külvilág hivalkodó forgataga helyett a lélek rezdülései felé fordíthatjuk figyelmünk, s ebben az időszakban támogatást kapunk a belső szemlélődéshez.
Egyéb blogok

Nálunk még mindig tabu téma a halál. Ez pedig szenvedést okoz, mert így sokan a tudatlanság miatt kitérnek a feladat elől, hogy elkísérjék a halál küszöbéig szerettüket.
Ahhoz, hogy félelmek nélkük tudjunk jelen lenni a haldokló mellett, ismernünk kell a haldoklás folyamatait.
Lényeges, hogy a beágyazódott petesejt táplálásba, ellazult örömbe és boldogságba tudjon megérkezni.
Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy
Bővebben...