NYEREMÉNYJÁTÉK - A jógi karácsonyi menüje
Téma: Táplálkozás
Nyerj kezdő és haladó jógatanfolyamot a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán!

Valószínűleg sokunknak okoz némi fejtörést a karácsonyi menü összeállítása. Ebben szeretnénk a segítségetekre lenni „A jógi karácsonyi menüje” elnevezésű nyereményjátékunkkal. Ha van kedvenc karácsonyi vegetáriánus recepted – ami lehet előétel, főétel vagy akár desszert is, magyaros vagy egzotikus – küldd el nekünk és mi a legjobbak közül kiválasztjuk és összeállítjuk a jógatáplálkozás idei karácsonyi menüjét. Az is előfordulhat, hogy recepteddel a későbbiek folyamán fogsz majd találkozni a honlapunkon.

A megfelelő alapanyagok kiválasztásához „A jógatáplálkozás filozófiája, avagy mit és miért együnk illetve ne együnk” c. cikkünk is segítséget nyújt. Érdemes tehát előnyben részesíteni a jóság és kizárni a tudatlanság kötőerejébe tartozó élelmiszereket. 

A beküldők között ingyenes részvételi lehetőséget sorsolunk ki a január 7-én induló kezdő és február 10-én kezdődő haladó jóga tanfolyamainkra.

Beküldési határidő: 2013. december 18.

A recepteket az info@jogapont.hu email címre küldjétek!
 
Várjuk ötleteiteket. Sok sikert, jó játékot kívánunk!
 

Kapcsolódó cikkek

Téma: Táplálkozás
Sokszor hallom a teremben, hogy "Én azért járok edzeni, mert imádok enni, és így többet ehetek." Nos, ez bizonyos szinten talán igaz, mert egy kiadós edzéssel akár 1000 kilowattóra energiát is felhasználun
Téma: Táplálkozás
Téma: Táplálkozás
Régóta várt, kedves barátaink voltak nálunk vacsorára a napokban. Egészségi okokból előnyben kellett részesítsem a glutén, tej és cukormentes fogásokat.
Egyéb cikkek

Téma: Jógainterjúk
Jógaoktatók osztják meg tapasztalataikat.
Téma: Életmód
Ájurvéda szerint a vízivás hogyanja és mikéntje.
Téma: Érdekességek
Gauranga Dásza elgondolkodtató írása.
Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy
Bővebben...