Kiválósági Díjat kapott Kapisinszky Judit, jógaoktató!
Téma: Érdekességek
Megválasztották a JÓGARÁDZSA Kiválósági Díj idei nyertesét.


A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (amelynek legnépszerűbb szakja jógamestereket képez) már harmadik alkalommal hirdette meg a példamutató jógaoktatók elismerésére alapított, országos JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat, amely a győztes számára 1000 eurós támogatást is magában foglal.

A díjazott személyére ajánlást tehettek rendszeresen jógázó magánszemélyek, valamint jógaszervezetek is. A jelöltséget elfogadók közül szakmai bizottság választotta ki a nyertest az oktatói kvalitások, valamint a jógához szorosan hozzátartozó etikus életvitel vizsgálata alapján. A bírálóbizottságot a Főiskola három tanára, a Magyar Jógaoktatók Szövetségének vezetője, továbbá a tavalyi Jógarádzsa Kiválósági Díjas és a Jógarádzsa Közönség Díjas alkotta.
A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola örömmel tudatja, hogy a Jógarádzsa Kiválósági Díj nyertese:

Kapisinszky Judit

A díjazott ezáltal jogosult a kitüntető „JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjas” cím időbeli korlát nélküli használatára. Az ünnepélyes díjátodóra a Bhaktivedanta Jógastúdió megnyitóján kerül sor 2018. március 12-én, Budapesten.

A szakmai bizottság által eldöntött fődij mellett idén másodszor a Jógarádzsa Közönség Díj is meghirdetésre került, amelynek jelöltjeire március 2. és május 4. között adhatják le szavazataikat a jógás társadalom tagjai a www.jogaradzsa.hu oldalon. A közönségdíjra jelölt jógaoktatók: Jankovics Magdolna, Lalítá, Szűcs Gábor (Gauranga Das) és Zoltai Miklós.

A JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjjal kapcsolatos további információk szintén erről a honlapról ismerhetők meg. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola képzéseit és egyéb tevékenységeit pedig a www.bhf.hu honlap ismerteti.

A Jógapont.hu szerekesztősége nevében:
Gratulálunk Kapisinszky Juditnak!

Kapcsolódó cikkek

Téma: Érdekességek
A fővárosban tartotta éves közgyűlését az Európai Vallási Vezetők Tanácsa. A rendezvényen a vallások közötti együttműködés állt a fókuszban, ami különös jelentőséggel bír a jelenlegi európai helyzetben.
Téma: Érdekességek
Országos programajánlónkat olvashatjátok.
Téma: Érdekességek
Május 5-én, a Yogafesten adták át a díjat Zoltai Miklósnak.
Egyéb cikkek

Téma: Jógainterjúk
írta: Gauranga das
Téma: Kipróbáltuk
írta: Nádas Judit
Téma: Gyakorlás
Ájurvéda és jóga kapcsolata 3. rész
Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy
Bővebben...