Átadták a Jógarádzsa Közönség Díjat
Téma: Érdekességek
Május 5-én, a budapesti Akvárium Klubban került sor az egyik legnagyobb hazai jógás rendezvényre, az idén harmadjára megrendezett Tradicionális Jógaiskolák Fesztiváljára. Ez a YOGAFEST nyújtott alkalmat arra is, hogy átadják a nyertesnek a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola által második alkalommal meghirdetett JÓGARÁDZSA Közönség Díjat, ami a közönségdíjas számára 500 euro támogatást is magában foglal.
A jógás szakmai díjazott személyére először jógagyakorlók és jógaszervezetek tehettek ajánlásokat. A jelöltséget elfogadók közül szakmai bizottság választotta ki a nyertest oktatói képességei, valamint az etikus életvitel vizsgálata alapján. A bírálóbizottságot a Főiskola három tanára, a Magyar Jógaoktatók Szövetségének vezetője, továbbá a tavalyi jógarádzsa díjasok alkotta. Mindezek alapján ebben az évben Kapisinszky Judit nyerte el a JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat, melyet még márciusban hirdettek ki. A közönségdíjas jelölteket a jógás társadalom ajánlása alapján a szakmai bizottság választotta ki. Közönségszavazatok alapján dőlt el, hogy közülük Zoltai Miklós nyerte el a JÓGARÁDZSA Közönség Díjat.
Gratulálunk a nyerteseknek és további sikeres jógaoktatói pályát kívánunk!


Bővebben a JÓGARÁDZSA Kiválósági és Közönség Díjakról: www.jogaradzsa.hu
A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola képzéseiről: www.bhf.hu

Kapcsolódó cikkek

Téma: Érdekességek
A fővárosban tartotta éves közgyűlését az Európai Vallási Vezetők Tanácsa. A rendezvényen a vallások közötti együttműködés állt a fókuszban, ami különös jelentőséggel bír a jelenlegi európai helyzetben.
Téma: Érdekességek
Országos programajánlónkat olvashatjátok.
Téma: Érdekességek
Május 5-én, a Yogafesten adták át a díjat Zoltai Miklósnak.
Egyéb cikkek

Téma: Filozófia
avagy milyen is az elefánt?
Téma: Gyakorlás
Pékó Zsanett, vaisnava jógamester szakos hallgató kedvcsináló beszámolója.
Téma: Kipróbáltuk
Ha a meleg már az agyadra ment. Kifejezetten forró nyarakra!
Kipróbálta: Diós Éva
Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy
Bővebben...