A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola azzal a céllal indította el a szangákat, vagyis találkozókat, hogy a jelenlegi vagy végzett hallgatók egy oktató vezetésével, kötetlen hangulatban beszélgethessenek a lelki élet gyakorlati kérdéseiről. Az eseményekre a Hare Krisna Oktatási és Kulturális Központ konferenciatermében (1039 Budapest, Lehel utca 15–17.). A következő szanga 2019. szeptember 11-én, 18 órakor lesz.

Hogyan tartható fenn a lelkesedés?

A főiskola elvégzése után, de akár még közben is sokakban felmerülhet a kérdés: hova tudnak bekapcsolódni, hogy lelkesedésük a lelki élet gyakorlására fennmaradjon? Kikkel és mi módon társuljanak?

A szeptember 10-i beszélgetést Bakaja Zoltán (Syamasundara Dász) indítja, de a program interaktív! Kérdésekre, felvetésekre feltétlenül számítunk!

Ajánlott érkezés 10 perccel a kezdés előtt. Várunk minden érdeklődőt a Konferenciateremben.

Alkalmilag és rendszeresen is részt lehet venni

A programok mindig bhadzsannal (mantraéneklés) és közös dzsapázással (mantrázás imafüzéren) kezdődnek, és praszádam (Istennek felajánlott étel) fogyasztásával zárulnak. A résztvevők azt is megbeszélik, hogy a következő alkalommal melyik tanár milyen témával készül majd. Alkalmilag és rendszeresen egyaránt részt lehet venni.

További információ:

Moldvai Kiss Andi és Máthé Hajnal, [email protected]

Facebook-esemény: http://www.facebook.com/events/794271354373660/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1567351179946559