2020.09.24 17:00 – 2020.09.24 20:00
 

Az ájurvédikus gyógyászat szerint az egészségmegőrzésnek három alappillére van. Az Ahára, azaz az egészséges táplálkozás, a Vihára, azaz az egészségmegőrző életmód, valamint az Aushadi, azaz a gyógynövények alkalmazása.

Ezen az előadáson az első pillért építjük fel. Megismerjük, milyen szerepe van a táplálkozásunknak az egészségünk megőrzésében és a kialakult problémák gyógyításában. A nap folyamán megtudjuk, mi az az agni, hogy milyen szerepe van az ízeknek a szervezetünk működésére és hogyan segíthetjük a gyógyulásunkat az étrendünk megváltoztatásával, illetve, hogy miért fontos a testtípusunknak megfelelő diéta? Mindezek ismeretében az otthoni alkalmazáshoz adunk gyakorlati tanácsokat is, mint például, hogy hogyan használjuk a fűszereket, hogyan készítsünk ghít (tisztított vajat), panírt (házi sajtot), kitrit (terápiáknál is sokat használt indiai egytálétel) vagy éppen kenyeret.

Kinek szól?

Programunkat ajánljuk mindazoknak, akik rendelkeznek ájurvédikus alapismerettel.

Főiskolánkon lehetőség van továbbá egy teljes ájurvédikus életmódprogram elvégzésére is, ami összesen 7 modulból áll. Ezzel tanulóink egy teljes rendszer birtokában lesznek, amivel képessé válnak személyre szóló diagnózist felállítani saját magukra, vagy alternatív gyógyító praxisukban is kamatoztathatják azt vendégeik örömére.

A program önálló gyógyító tevékenység végzésére nem jogosít.

A 7 modulból álló ájurvédikus életmódprogram részei:

  • Ájurvédikus öngyógyítás – életmódprogram
  • Ájurvédikus fitoterápia – életmódprogram
  • Ájurvédikus egészségmegőrző táplálkozás – életmódprogram
  • Ájurvédikus életmód – életmódprogram
  • Hogyan működünk? Védikus pszichológia – életmódprogram
  • Jóga alapismeretek – életmódprogram
  • Ájurvédikus aromaterápia – életmódprogram

Oktató: Károlyi Bánki Viktória ájurvédikus terapeuta, természetes gyógymód tanácsadó. Több, mint 20 éve Indiában ismerkedett meg az ájurvédikus gyógyászattal. Jelenleg két főiskolán oktatja ezt a gyógymódot és népszerű tréner tanfolyamokon, elvonulásokon és életmód táborokban egyaránt.

Az online program időpontja: 2020.09.24., 17:00-20:00 óráig.
 
Az online felület használata nagyon egyszerű, melyről tájékoztatást küldünk a résztvevőknek.

A programról felvétel nem készül, csak a megadott időpontban lehet részt venni rajta.

Részvételi díj: 8.000 Ft

További információ és jelentkezés itt.