Oktatókat, instruktorokat keresünk a „JÓGÁZZ a Citadellán, alkonyattól pirkadatig” rendezvény „Jóga piknik” részének lebonyolításához.

Budapest, Citadella – 2019.08.10–11.

BUDAPEST 2019-BEN EURÓPA SPORTFŐVÁROSA

A Sportfőváros programsorozatot Budapest Fővárosi Önkormányzat koordinálja annak partnerszervezete, a Budapesti Sportszövetségek Uniója irányításával, illetve olyan stratégiai partnerek bevonásával, mint a Testnevelési Egyetem.

A Budapest 2019 Európa Sportfővárosa év célja, hogy elérje és aktivizálja az inaktív lakosságot, segítse az életmódváltásukat. Az aktív szabadidősportolók esetében pedig szélesíteni a látókört és elősegíteni a szakmailag helyes testgyakorlást. Sok más mozgásforma mellett fontosnak tartjuk hangsúlyozni a jóga szabadidősport jellegét, széleskörű alkalmazásának lehetőségét, ideológiáját, amely célból augusztus 10–11-én megrendezzük a „Jógázz a Citadellán, alkonyattól pirkadatig” című rendezvényt.

A Jóga-nap a tervek szerint augusztus 10-én szombaton 17.00–23.00 óra között és vasárnap 4.30–6.00 között lesz, helyszíne a Citadella, ahol bemutatkoznak a tradicionális jógairányzatok, és az alatta fekvő Citadella-kert, amely a Jóga pikniknek ad helyszínt.

A rendezvényhez minden előkészítést (helyszín lefoglalása, engedélyek, zárások, biztonsági szolgálat, éjszakai őrzés stb.) biztosítunk. Rendelkezésre állnak továbbá a rendezvényeszközök is (színpad, hangtechnika, fénytechnika, kordonozás, talajfedés, jógaszőnyegek stb.). A Testnevelési Egyetem szervezésében továbbá jelen lesz és a rendezvény sikeres lebonyolítását segíti 60 fő rekreáció szakos hallgató és Tanszékünk oktatói közül is 5 fő.

A JÓGA PIKNIK SZAKMAI PROGRAMJA:

A jóga fizikai aspektusai, gyakorlati alkalmazása, életmód-sport témára

  1. 50 perces jógaórák (25 db), azaz maximálisan 25 féle jóga stílus/iskola tud bemutatkozni.
  2. kiállítói szekció 3×3-as sátrakban, amelyben kiállítói tevékenység/promóció folytatható, de értékesítés nem (maximum 12 kiállítót tudunk fogadni).

Várjuk jóga stúdiók/oktatók jelentkezését, mindkét vagy akár csak az egyik programtípusra (A és/vagy B)!

Névvel és telefonos elérhetőséggel ellátott jelentkezésüket kérjük

  1. a képviselni kívánt jóga stúdió és tradíció/óratípus megjelölésével (pl. hatha, dinamikus, női jóga, gerincjóga, astanga, vinyasza flow stb.),
  2. nehézségi fok megjelölésével (kezdő, középhaladó, haladó),
  3. a kívánt programtípusok megjelölésével (A és/vagy B),
  4. B, esetén a tervezett aktivitás rövid ismertetésével.

Jelentkezéseket 2019. július 11-ig szíveskedjenek elküldeni a [email protected] e-mail címre.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben áll módunkban fogadni, a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Vegyenek részt a Jóga piknik szakmai programban!

Várjuk szeretettel a „Jógázz a Citadellán” rendezvényen, 2019.08.10–11-én.

Bővebb információ:

www.sportfovaros2019.hu

www.facebook.com/2019Budapest

www.instagram.com/sportfovaros2019

Üdvözlettel:

a „Jógázz a Citadellán, alkonyattól-pirkadatig”

szervezői csapata