2021.02.03 17:00 – 2021.02.03 19:00

Napjainkban rengeteget halljuk, rendkívül fontos, hogy erősítsük immunrendszerünket. De tudjuk mi az az immunrendszer? Mivel járul hozzá az egészségünkhöz? Min múlik az egészséges működése? Mit tehetünk érte, hogy jól működjön?

Az ájurvédikus gyógyászat rendszere már több száz évvel ezelőtt leírásokat hagyott ránk, amiben ellenálló képességünk állapotairól, gyengeségeiről és erősítéséről beszélt. Ebben az előadásban megnézzük mit érdemes tudnunk immunrendszerünkről laikusként és mit ajánl ez az ősi rendszer számunkra, amivel javíthatunk működésén.

Az ájurvéda egyik alapgondolata, hogy mindig az évszaknak megfelelő életmódot folytassunk. Mit jelent ez ilyenkor télen? De, beszélünk a téli immunerősítő táplálkozásról, életmódról, a teák és táplálékkiegészítők használatáról is.

Az online kurzushoz nem szükséges ájurvéda alapismeret.

Főiskolánkon lehetőség van továbbá egy teljes ájurvédikus életmódprogram elvégzésére is, ami összesen 7 modulból áll. Ezzel tanulóink egy teljes rendszer birtokában lesznek, amivel képessé válnak személyre szóló diagnózist felállítani saját magukra, vagy alternatív gyógyító praxisukban is kamatoztathatják azt vendégeik örömére.

A képzés önálló gyógyító tevékenység végzésére nem jogosít.

A 7 modulból álló ájurvédikus életmódprogram részei:

  • Ájurvédikus öngyógyítás alaptanfolyam
  • Ájurvédikus fitoterápia
  • Ájurvédikus egészségmegőrző táplálkozás
  • Ájurvédikus életmód
  • Hogyan működünk? Védikus pszichológia
  • Jóga alapismeretek
  • Ájurvédikus aromaterápia

Oktató: Károlyi Bánki Viktória ájurvédikus terapeuta, természetes gyógymód tanácsadó. Több, mint 20 éve Indiában ismerkedett meg az ájurvédikus gyógyászattal. Jelenleg két főiskolán oktatja ezt a gyógymódot és népszerű tréner tanfolyamokon, elvonulásokon és életmód táborokban egyaránt.

Az online kurzus időpontja: 2021.02.03., 17:00-19:00 óráig.

Az online felület használata nagyon egyszerű, melyről tájékoztatást küldünk a résztvevőknek.

Az előadásról felvétel nem készül, csak a megadott időpontban lehet részt venni rajta.

Részvételi díj: 8.000 Ft

További információ és jelentkezés itt.