Nyerj betekintést az indiai vegán konyhaművészet rejtelmeibe!

Tanfolyamunkon Kovács Tamás vegán séf segítségével megtanulhatod az alapokat és elkészíthetsz egy komplett indai menüsort. Természetesen el is fogyaszthatod, amiket közösen elkészítünk.

A főzéshez mindent biztosítunk, sőt még jegyeztet is adunk, ami tartalmazza azokat a recepteket is, amelyeket aznap elkészítettünk.

Az indiai konyha a világ legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya. A tanfolyamunk során megismerkedsz az ájurvéda tanításaival, az indiai gasztronómia hagyományával, az alapvető fűszerekkel és hatásaikkal, valamint az erőszakmentes vegán életmód alapelveivel és gyakorlatával.

Megtanulhatod a hagyományos főzési technikákat, a fűszerezés alapelveit valamint a tipikus indiai fogások receptjeit és elkészítési módjait.

Alapelvünk az ahimsza, azaz az erőszakmentesség, ennek függvényében igyekszünk minden alapanyagot beszerezni.

Tarts velünk egy kulináris kalandozásra! Garantáltan felejthetetlen élmény lesz!

A tanfolyam minimum 6 fő jelentkezése esetén indul, maximum létszám 12 fő.

Helyszín: Lélek Palotája, Budapest 1039. Lehel utca 15-17.

Jelentkezés: Jelentkezési szándékodat a [email protected] e-mail címen jelezd nekünk. Tárgy: Főzőtanfolyam 10.19.

Kérjük, add meg neved és címed, amire majd a számlát fogjuk kiállítani:

MKTHK Budapesti Templom

10300002-10631821-49020014 (MKB Bank Zrt.) bankszámlaszámra utald el a tanfolyam árát, a közleményben pedig tüntesd fel a tanfolyam időpontját (hh.nn. formátumban) és a nevedet.

Időtartam: kb. 4 óra

Ár: 12 990 Ft/fő

Ha kíváncsi vagy, mennyi mindent lehet kezdeni néhány egyszerű zöldséggel, és szeretnél finom, kiadós, de egészséges ételeket fogyasztani, nem fogsz csalódni ebben a kurzusban!

Legközelebbi tanfolyam:

  1. november 2.

Hagyományos magyar ízek – Vegán főzőtanfolyam (Budapest)

További információ: [email protected] e-mail

Tárgyként írni: Főzőtanfolyamok

A Facebook-esemény itt található.