2020.06.01-jétől újra nyitva a Lélek Palotája.

Annak érdekében, hogy hosszú távon, és minél többen, egészségesen tudjuk látogatni a Lélek Palotáját, kérjük, hogy csak akkor gyertek, ha egészségesek vagytok.

Célunk, hogy minden érintett számára biztonságos és a vendégeink számára élményt nyújtó környezetet teremtsünk. Az óvintézkedésekkel kapcsolatosan felmerülő kérdésekkel a helyszínen a recepcióshoz lehet fordulni, a kiemelt intézkedésekről pedig a központban kihelyezett információs kiírások adnak majd tájékoztatást.

Természetesen, ahogyan eddig is, minden tőlünk telhetőt megteszünk a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, így a kilincsek, felületek tisztítása és fertőtlenítése rendszeresen történik, gyakran szellőztetjük a helyiségeket, és egyéni szinten is ügyelünk a személyes higiéniára, a köhögési etikett betartására, stb.

*Előzetes HIGIÉNIAI tudnivalók

  • A cipő levétele után tisztítsátok meg a kezeteket a kihelyezett kézfertőtlenítő szerek használatával, valamint az éttermi részen ügyeljetek az egymás közötti 1,5 méteres távolság megtartására.
  • A maszk használata nem kötelező a hitéleti programokon, így nem is várjuk el vendégeinktől annak viselését, de kérjük, hogy ennek tükrében hozzátok meg a döntést, hogy vállaljátok-e saját magatokra nézve az ebből fakadó kockázatot. Kifejezetten kérjük ennek átgondolását a veszélyeztetett életkorban vagy egészségügyi állapotban lévő személyektől.
  • Azon idős személyek vagy egészségileg veszélyeztetettek számára, akik nem tudják a Lélek Palotáját személyesen látogatni, továbbra is fenntartjuk az élő online közvetítés lehetőségét, melyet igyekszünk a legjobb minőségben folytatni.

A LÉLEK PALOTÁJA ÁLLANDÓ PROGRAMJAI:
4:30 Maṇgala-ārati közös éneklés imádsággal
5:00-7:00 Mantrameditáció
7:00 Oltárnyitás, majd a Śrīla Prabhupāda iránti elismerés és tisztelet kifejezése (guru pūjā)
7:15 Közös zenés-táncos szertartás (kīrtana)
7:45-8:30 Reggeli lecke
12:30 Bhoga-ārati, déli szertartás
19:00 Gaura-ārati, esti szertartás
20:30 Oltárnyitás – esti darśana
20:50-ig Belepési lehetőség
21:00 Épület zárása

A Govinda Csillaghegy Étterem és Ajándékbolt szintén nyitva tart 06.03-tól (szerda) a hét minden napján 12:30-15:00 óra között. Széles választékkal (ruházati cikkek, ékszerek, parfümök, imádati kellékek, könyvek stb.), vegán ebéddel, és finomabbnál finomabb édességekkel, helyben fogyasztási lehetőséggel.

Forrás és kép: Lélek Palotája