Ajándékozz tudást karácsonyra!

2021. 12. 03. | Érdekesség

Szerző: Jógapont
 

Szeretnéd idén szeretteidet valami igazán maradandó ajándékkal meglepni? Segítünk! A Jógapont tanfolyamai és kiadványai nem egyszerhasználatos tudást adnak, hanem olyat, amit a mindennapokba beépítve egy egész életen át elkísér. Az összes tanfolyamot és kiadványt megtalálod itt, de ha nincs kedved átböngészi mindent, akkor olvasd el szerkesztőink karácsonyi ajándék ajánlóját! 

 

Kezdő 11 alkalmas jóga- és életmódtanfolyam

Tökéletes ajándék annak, aki már régóta fontolgatja, hogy elkezd jógázni, vagy már gyakorol egy ideje, de bizonytalan még az ászanák kivitelezésében, és kérdései lennének. Tapasztalt vaisnava jógamestereink részletesen elmagyarázzák minden póz helyes felvételét és kitartását, sőt, még néhány légzőgyakorlattal is megismertetik a résztvevőket. Ezek után a csoportos órák vagy az otthoni gyakorlás biztos, hogy könnyen fognak menni!

 

Ájurvéda A-tól Z-ig

Régóta foglalkoztatja a párodat, a testvéredet, a legjobb barátodat, hogy hogyan őrizhetné meg az egészségét az életmódja vagy a táplálkozás megváltoztatásával? Esetleg az érdekelné, hogy hogyan tudja a gyógynövényeket és az illóolajokat használni? Most online ájurvéda tanfolyamainkon a saját nappalija kényelméből kaphat választ ezekre a kérdésekre Károlyi Bánki Viktória ájuvédikus terapeutától, ha valamelyik tanfolyamunkat ajándékozod neki.

 

Jóga tiszta forrásból

Ennek a vaskos kötetnek minden jógi polcán ott a helye! A 600 ászanafotóval illusztrált könyv nem csak közel 90 póz felvételének, kitartásának és lebontásának részletes leírását, 9 különböző légzőgyakorlat kivitelezésének mikéntjét tartalmazza, hanem a jóga filozófiai alapvetéseibe is átfogó betekintést ad. Így akár a test fiatalon tartása a cél, vagy az, hogy a szellemi és lelki tudomány segítségével elkezdjünk nyitott szemmel járni az önmegvalósítás útján, ez az örök értéket képviselő könyv mindig kéznél lesz.

Ráadásul decemberben minden kiadvány mellé meglepetés ajándékot adunk!

 

Jóga-szútra 1-3. kötet

A jógairodalom alapművének számító könyv is tökéletes ajándék a fa alá, hiszen olyan ősi bölcsességeket foglal össze, amik a mai kor embere számára is relevánsak. A szútrák fordítója és kommentátora, Gaura Krisna Dásza (Dr. Tóth-Soma László) éppen ezért tartja nagyszerűnek a Jóga-szútra tanításait, mert függetlenek a helytől és az időtől, és az ember mégiscsak az életének végső lelki célját érheti el általuk. Ráadásul a három kötet együtt olcsóbban tudod megrendelni!

Minden tanfolyamunkhoz kérhetsz ajándékutalványt is.

Rendelésnél töltsd ki a saját adataiddal a számlázási részt, majd a jobb oldalon a Jelentkező 1 alatt add meg a megajándékozott személy adatait. A megjegyzés rovatban jelezd, ha ajándékutalványt is szeretnél igényelni.

Könyv vagy ajándékutalvány vásárlása esetén kérjük, vedd figyelembe az alábbi rendelési határidőket:

  • könyvvásárlás személyes átvétellel: a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (1039 Budapest, Attila utca 8.) könyvtárban, 2021.12.22-ig  (szerda), nyitvatartási időben
  • könyvvásárlás Foxpost szállítással: 2021.12.17-ig  (péntek)
  • tanfolyami ajándékutalvány vásárlása: 2021.12.21-ig (kedd)

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok