Megválasztották a JÓGARÁDZSA Kiválósági Díj idei nyertesét.

Megválasztották a JÓGARÁDZSA Kiválósági Díj idei nyertesét.

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (amelynek legnépszerűbb szakja jógamestereket képez) már harmadik alkalommal hirdette meg a példamutató jógaoktatók elismerésére alapított, országos JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat, amely a győztes számára 1000 eurós támogatást is magában foglal.

A díjazott személyére ajánlást tehettek rendszeresen jógázó magánszemélyek, valamint jógaszervezetek is. A jelöltséget elfogadók közül szakmai bizottság választotta ki a nyertest az oktatói kvalitások, valamint a jógához szorosan hozzátartozó etikus életvitel vizsgálata alapján. A bírálóbizottságot a Főiskola három tanára, a Magyar Jógaoktatók Szövetségének vezetője, továbbá a tavalyi Jógarádzsa Kiválósági Díjas és a Jógarádzsa Közönség Díjas alkotta.
A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola örömmel tudatja, hogy a Jógarádzsa Kiválósági Díj nyertese:

Kapisinszky Judit

A díjazott ezáltal jogosult a kitüntető „JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjas” cím időbeli korlát nélküli használatára. Az ünnepélyes díjátodóra a Bhaktivedanta Jógastúdió megnyitóján kerül sor 2018. március 12-én, Budapesten.

A szakmai bizottság által eldöntött fődij mellett idén másodszor a Jógarádzsa Közönség Díj is meghirdetésre került, amelynek jelöltjeire március 2. és május 4. között adhatják le szavazataikat a jógás társadalom tagjai a www.jogaradzsa.hu oldalon. A közönségdíjra jelölt jógaoktatók: Jankovics Magdolna, Lalítá, Szűcs Gábor (Gauranga Das) és Zoltai Miklós.

A JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjjal kapcsolatos további információk szintén erről a honlapról ismerhetők meg. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola képzéseit és egyéb tevékenységeit pedig a www.bhf.hu honlap ismerteti.

A Jógapont.hu szerekesztősége nevében:
Gratulálunk Kapisinszky Juditnak!