Ezen az órán párokban végezzük a jógagyakorlatokat, különféle segédeszközökkel. Hívd el párodat, barátodat, testvéredet, anyukádat, szomszédodat… Ha egyedül jönnél, akkor is lesz párod – mi keresünk neked!

2019.04.06 11:00 – 2019.04.06 13:00

Budapest, József krt. 8., 1085 Magyarország

Ne félj! Itt nem az akrobatikus gyakorlatokat fogjuk felvenni. Partnered és az eszközök segítségével ráérezhetsz, megtapasztalhatod az erővonalakat, melyek szilárdabbá, könnyedebbé teszik az ászanákat. A gyakorlatok alatt megtudhatod azt is, melyik ászana hogyan hat a testedre, elmédre. Remek alkalom, hogy kipróbáld, hogyan tudsz együttműködni társaddal: megbízni benne és ugyanakkor magadra figyelve megtartani saját egyensúlyodat. Ugye milyen izgalmas játék? A gyakorlást légző gyakorlattal és relaxációval zárjuk. Szeretettel várunk!

Oktató: Csóh Henriett, Szabó Anikó
Részvételi díj: 3000 Ft 

Jelentkezni ide kattintva, majd a “Jelentkezem!” gomb megnyomásával tudsz.


A részvétel, vagyis a csoportban való hely akkor lesz biztosítva, ha előre átutalásra kerül a képzés díja, az alábbiakban leírtaknak megfelelően:

  1. Az alábbi bankszámlára utald a részvételi díjat:
    Bankszámla száma: Bhaktivedanta Alapítvány 10300002-10631841-49020018 MKB Bank Zrt.
  2. Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írd be a teljes neved, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tudsz utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethető.)
  3. Csak akkor lesz biztosítva a hely, ha befizeted a díjat. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.
  4. Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt e-mailben jelezzük. Ebben az esetben várólistára kerülsz.
  5. Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondod a részvételt, akkor visszautaljuk a pénzt. Ha egy héten belül mondod le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel. Köszönjük az együttműködést!

További információ:

Kiss Éva
Telefon: +36-30/216-2883
E-mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/bhf.hu
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Cím: 1039 Budapest, Attila utca 8.