Bevezetés a reinkarnáció tudományába

A reinkarnáció nem egyfajta teória, hanem egy pontos, tudományos rendszer, amelynek megértése mélyebb összefüggésekre, az élet végső céljára mutat rá.

Csillaghegy, Attila utca 8.
2022-01-30 | 10:00 - 14:00

7500 Ft

Elérhető

hely
Pósa Fatime (Rukminí Déví Dászí)

vaisnava teológus és jógafilozófia oktató

Sokan gondolják úgy, hogy létezésünk véletlenszerű és megismételhetetlen, egyedül a vakszerencse dolga. Ennél nagyobbat azonban nem tévedhetünk. A védikus világszemlélet cáfolja, hogy születésünk csupán egyszeri lenne. Tervezzük az életünket, a diplomát, a családalapítást, a nyaralást, de az elmúlásra nem készülünk, mert nem hisszük, hogy ez velünk is meg fog történni. Vagy félünk tőle, mert nem tudjuk, hogy mi lesz utána. Vajon az életünk végét jelenti, vagy csupán egy másik élet kapujába lépünk?

A reinkarnáció nem egyfajta teória arra, hogy megússzuk a szomorú véget, hanem egy pontos és tudományos magyarázata múlt- és jövőbeli cselekedeteinknek; része egy magasabb szintű rendszernek, ami szabályozza az élőlény egyik testből a másikba való vándorlását. Lényeges, hogy megértsük az összefüggéseket, mert az az élet mélyebb céljához vezet el bennünket.

A reinkarnáció foglalkoztatja a nyugat értelmiségét és az emberek szélesebb rétegeit, de legtöbbször csak találgatásoktól hemzsegő információk birtokába jutunk. Ha szegényesen tájékozott, spekulatív, következetlen forrásból tudakozódunk, akkor magunkra maradunk rengeteg megválaszolatlan kérdéssel. Például azzal, hogy

  • Képesek-e az állatok – emberi testben megszületni?
  • Újraszülethet-e az ember állatként, s ha igen, akkor hogyan és miért?
  • Örök körforgás-e a lélekvándorlás, vagy véget ér valahol?
  • Képesek vagyunk-e befolyásolni elkövetkezendő megtestesüléseinket, s ha igen, akkor hogyan?
  • Megszülethetünk-e más bolygókon, más univerzumokban?
  • Mi az összefüggés a karma és a lélekvándorlás között?

Ezen a kurzuson a résztvevők nem kerülnek hipnózisba, nem utaznak előző életekbe, nem lesz szó angyali segítőkről sem. De ajánljuk azoknak, akik felkészültek rá, hogy:

  • megismerjék a reinkarnáció célját
  • tisztázzák a lélekvándorlást illető félreértéseket
  • eloszlassák a halállal kapcsolatos bizonytalanságokat
  • és választ kapjanak a fenti kérdésekre is.

A megoldást India hiteles hagyományaiban, a jógaszentírásokban keressük és találjuk, mert a szanszkrit nyelvű Védák a legősibbek a Földön, s ezek nyújtják a legérthetőbb és leglogikusabb magyarázatát a lélekvándorlás tudományának, mely több, mint ötezer éve őrzi életképességét és varázsát.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, mert ez a program kijózanít, felébreszt és reményt ad!

Figyelem! A jelenlegi jogszabályok szerint a tanfolyamok mindenki számára látogathatók, azonban, ha a járvány újra felerősödik, újra számítani lehet korlátozó intézkedésekre. Így arra is sor kerülhet, hogy a tanfolyamokat csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják. Kérjük, jelentkezéskor ezt vedd figyelembe.

Ha ismét ilyen szabály lépne életbe, akkor a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők részére visszafizetjük a befizetett összeget.

 

Event Details

Date: 2022-01-30

Start time: 10:00 CET

End time: 14:00 CET

Venue: Csillaghegy, Attila utca 8.

Phone: +36302162883

Email: [email protected]

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok