Gerinccsavaró és oldalrahaljló jógaworkshop

Megtanuljuk helyes módon kivitelezni a csavarásokat, megismerjük a kitartások minden aspektusát.

Felfrissítjük a szervezetet és lenyugtatjuk az elmét. Az oldalra döntő technikákkal és testtartásokkal kompenzáljuk a csavarásokat, valamint elmélyítjük az eleve meglévő élettani hatásokat.

A workshop nem teljesen kezdőknek van! Legalább féléves jógás múlt ajánlott.

Csillaghegy, Attila utca 8.
2021-10-17 | 10:00 - 13:00

5000 Ft

Elérhető

hely
Kovács-Modla Angelika

vaisnava jógamester, a BHF gyakorlati jógatanára

A szisztematikus és alapos bemelegítés után először kiegészítő technikák segítségével és eszközök használatával megnyújtjuk a gerincoszlopot, növelve a csigolyák (ízületek, porcok) rugalmasságát, majd fokozatosan elmélyülő gerinccsavaró gyakorlatokkal ellazítjuk a gerincoszlopot, illetve a mellette lévő izmokat, kedvező eredményt elérve a gerinccsavaró ászanák alkalmazásához

A gyakorlatok közben megtanuljuk helyes módon kivitelezni a csavarásokat, megismerjük a kitartások minden aspektusát. Növeljük az energiaáramlást a fő energiapályákban (nádikban), amely harmonizálja az energiaközpontok (csakrák) működését, és ezáltal kiegyensúlyozásra kerül a hormon- és az idegrendszer. A gerincoszlop és a belső szervek masszázsával kioldjuk a testben lévő méreganyagokat és feszültségeket. Felfrissítjük a szervezetet és lenyugtatjuk az elmét. Az oldalra döntő technikákkal és testtartásokkal kompenzáljuk a csavarásokat, valamint elmélyítjük az eleve meglévő élettani hatásokat.

Részletek

Date: 2021-10-17

Kezdés ideje: 10:00 CEST

Befejezés ideje: 13:00 CEST

Helyszín: Csillaghegy, Attila utca 8.

Telefonszám: +36302162883

Email: [email protected]

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok