A személyiségfejlesztés célja önmagunk megismerése és azon tulajdonságaink erősítése, amelyek kiegyensúlyozottabbá, magabiztosabbá és boldogabbá tehetnek bennünket.

Bár minden ember egyedi, vannak olyan jellemvonások, amelyek mindenkit gátolnak, és vannak olyanok, amelyek mindenkit segítenek az önismeret és a lelki beteljesülés útján. Az ősi indiai írások évezredek óta hangsúlyozzák a belső boldogsághoz vezető, univerzális tulajdonságok megismerésének és alkalmazásának fontosságát. Mindez természetesen belső küzdelemmel is jár: tudatában kell lennünk azoknak a pszichés jellemzőknek, amelyek akadályt jelentenek fejlődésünkben. Gondolattal, szóval és cselekedetekkel is törekednünk kell ellensúlyozásukra, a tőlük való fokozatos megszabadulásra – röviden szívünk megtisztítására. Ezáltal válunk valóban elégedetté és mások számára is a leghasznosabbá.

Az egy alkalmas, három órás időtartamú előadás arra ad alkalmat, hogy a résztvevők megismerjék a védikus személyiségkoncepciót, az alapvető negatív és pozitív jellemvonások hosszútávú hatásait – úgy, ahogyan azt a világ egyik legtekintélyesebb spirituális irodalma bemutatja.

Előadó: Dr. Tasi István (Ísvara Krisna Dásza), aki huszonöt éve tanulmányozza és közel húsz éve tanítja is a védikus írások mély, örök érvényű üzeneteit.

A kurzus időpontja: 2018. november 11., 10:00-13:00 óráig.

Bővebb információ és jelentkezés itt!