Itt az aksaja-trítijá, az év szupernapja!

2022. 05. 02. | Asztrológia, Érdekesség

 

A védikus asztrológia szerint idén, 2022-ben, az év legkedvezőbb napja (aksaja-trítijá) május 3-ra, keddre esik.

De mi is ez az aksaja-trítijá?

Ha valamennyire követed az asztrológiai előrejelzéseket tudhatod, hogy vannak jobb és rosszabb periódusokat ígérő bolygóállások. Arról viszont lehet, hogy nem vagy annyira tudatos, hogy asztrológiai szempontból minden évben van egy elképesztően kedvező nap is! Ez pedig akkor jön el, amikor a Nap és a Hold a lehető legerősebb pozíciókba lépnek. Eme különleges együttállás úgy hat rád, hogy minden cselekedetednek hihetetlenül felerősíti az eredményét, így extrán érdemes odafigyelned arra, hogy csupa kedvező dolgot csinálj ezen a napon.
Szuper lehetőség ilyenkor új és számodra fontos dolgokba belekezdeni, mert ezek biztos, hogy maradandóak lesznek, és kiválóan alakulnak majd az életedben.

Főiskola, üzlet, házasság?

Ezért aztán érdemes egy kicsit mélyebben átgondolnod, hogy mi az, amire vágysz.

Lehetnek ezek a vágyak a mindennapokból, olyan hosszútávra tervezett, praktikusabb dolgok, mint mondjuk egy új üzlet elindítása, szerződések megkötése, de nagyon kedvező ilyenkor fogadalmakat is tenni, akár eljegyzéshez vagy házasságkötéshez is remek, vagy épp egy különleges főiskolára is beadhatod a jelentkezésedet.
Rajtad áll, találd ki mi az, ami számodra hosszú távon örömet okozna, és ne várj tovább vele, vágj bele ezen a fantasztikus napon!

A vágyaid lehetnek spirituális jellegűek is. Hogyan tudod ezt a részét erősíteni az életednek?

Ha teheted, csinálj egy igazán tudatos napot

◦ Kelj fel korán (hajnalban), tisztálkodj meg.

◦ Olvass figyelmesen tudatemelő könyvekből, szentírásokból. Talán eddig ezt nem csináltad, de ezen a napon érdemes lehet ezt is kipróbálnod.

◦ Hallgass és/vagy végezz mantra meditációt.

◦ Jógázz, majd relaxálj kicsit.

◦ Tápláld a tested egészséges, finom, vegetáriánus ételekkel. Amennyiben nem vagy vegetáriánus, de már egy ideje kacérkodsz a gondolattal, akkor kezd el most, ennél ideálisabb napot nem is találhatnál rá!

◦ Miután feltöltötted magad, oszd meg ezt másokkal is, légy kedves, figyelmes, szeresd a körülötted lévő élőlényeket. Hiszen mi az, amire mind vágyunk? A szeretet. Ezen a napon extrán adhatsz belőle másoknak, biztos, hogy ennek is nagyon szép eredménye lesz.

◦ Továbbá felettébb kedvező az is, ha arra érdemes személyeknek, jó célra adományozol.

Amiket próbálj elkerülni ezen a napon, azok a mindenféle negatív cselekedetek, a veszekedések, olyan dolgok, amikkel másokat megbánthatsz vagy nehézséget okozhatsz nekik.

Persze ilyen módon élni nemcsak aksaja-trítijá napján lehet – hanem jó lenne minden nap -, de ha legalább ezen a szupernapon sikerül bármit is megvalósítani a fent leírtakból, már az is nagyon jótékony hatással lesz az életedre – sőt, a körülötted élőkére is.

Hogyha pedig megtetszett ez a fajta tudatos életmód, tedd a szokásoddá! Kezdd el aksaja-trítijákor gyakorolni, úgy biztosan sikeres leszel benne hosszú távon is, hiszen ezt ígéri az év legkedvezőbb napja.

Rajtad múlik, próbáld ki!

Légy tudatos! Legyen szép, áldásos aksaja-trítijá napod!

 

 

 

Background vector created by Harryarts – www.freepik.com
(Borítókép: Akshaya tritiya vector created by freepik – www.freepik.com )

 

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok