Mahábhárata

A Mahábhárata egy lebilincselő indiai eposz, a Bhagavad-gítá kerettörténete, amely megtörtént eseményeket ír le. Olvasása közben azonban a történelmi ismeretek mellett erkölcsi és teológiai tudásra is szert tehetünk.

12000 Ft

Elérhető

Kategóriák: ,

A Mahábhárata alaptörténete egy gigantikus testvérháború, amely a jó és a rossz összecsapásaként is értelmezhető. Az univerzális tanításokkal átszőtt fordulatos cselekményt telis-tele van szerelemmel, harcokkal, ármánnyal, konfliktusokkal és megoldásokkal, így garantálja az izgalmakat, miközben a leglényegesebb filozófiai alapelveket mutatja be könnyen emészthető formában. Így nem is véletlen, hogy 5000 éve folyamatosan olvassák, nyomtatják és tanítják. E mű bátran mondható India legismertebb és legkedveltebb védikus írásának. Maradandó népszerűsége már önmagában arról tanúskodik, hogy lapjai mély, örök érvényű bölcsességet rejtenek.

 

 

Cím Mahābhārata (nagy)
Szerző Krishna Dharma
Kiadás Első kiadás
Kiadó Bhaktivedanta Book Trust International
Kiadás éve 2015
Terjedelem 1120 oldal
Egyéb információk a könyv 35 fejezetben beszéli el az eredeti Mahābhārata cselekményét, egy függeléket is tartalmaz,mely kiegészítő információkkal szolgál: a különböző dinasztiák családfái illetve a mű főbb szereplőinek rüvid életrajza található meg benne
Súly 1311 g
Méretek 16 x 22,5 x 5,8 cm
ISBN 978-91-7149-853-3
Ár 9,000 Ft

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok