Jógarádzsa Kiválósági Díj

2018. 11. 05. | Érdekesség

 

Ismersz olyan jógaoktatót, aki a rendszeres oktatáson kívül hétköznapjaiban is megvalósítja a tisztaság, a kegyesség, a lemondás és az igazmondás örökérvényű elveit?

Aki amellett, hogy vegetáriánus, nemdohányzó és más káros szenvedélyektől mentes, ellenszolgáltatás nélkül is átadja tudását, karitatív tevékenységet végez vagy más módon szolgálja önzetlenül a társadalmat?

A Jógarádzsa Kiválósági Díj e kiemelkedő oktatóknak szól.

A több ezer éves múltra visszatekintő jóga gyakorlatait, elveit és értékeit egyre több ember oktatja világszerte és Magyarországon.
A Jógarádzsa Kiválósági Díj az első magyar elismerés a jógával foglalkozók számára. A Díj célja az, hogy anyagi és erkölcsi támogatásban részesüljenek azok az itthon tanító magyar jógaoktatók, akik oktatói tevékenységükkel és életvitelükkel valódi példát nyújtanak társadalmunk számára. Nemcsak a tradicionális irányzatot oktatóknak, hanem a kiemelkedő egészségmegőrző, rekreációs vagy gyógyító eredményekkel rendelkező modern irányzatok képviselőinek is szánja a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola, a Díj alapítója az 1000 euróval járó szakmai Díjat, és az 500 eurós Közönség Díjat.

Ajánlási szakasz a Jógarádzsa Díjakra: 2018.11.04. – 2019.01.31. között a www.jogaradzsa.hu weboldalon.
Várjuk a Te ajánlásodat is!