Időpont: 2020.06.06 10:00 – 2020.06.06 16:30
Helyszín: Budapest, Attila u. 8, 1039 Magyarország

Az ájurvédikus gyógyászat szerint az egészségmegőrzésnek három alappillére van. Az Ahára, azaz az egészséges táplálkozás, a Vihára, azaz az egészségmegőrző életmód, valamint az Aushadi, azaz a gyógynövények alkalmazása.

Ezen az előadáson az első pillért építjük fel. Megismerjük, milyen szerepe van a táplálkozásunknak az egészségünk megőrzésében és a kialakult problémák gyógyításában. A nap folyamán megtudjuk mi az az agni, hogy milyen szerepe van az ízeknek a szervezetünk működésére és hogyan segíthetjük a gyógyulásunkat az étrendünk megváltoztatásával, illetve, hogy miért fontos a testtípusunknak megfelelő diéta? Mindezek ismeretében az otthoni alkalmazáshoz adunk gyakorlati tanácsokat is, mint például, hogy hogyan használjuk a fűszereket, hogyan készítsünk ghít (tisztított vajat), panírt (házi sajtot), kitrit (terápiáknál is sokat használt indiai egytálétel) vagy éppen kenyeret.

Kinek szól?

Egynapos kurzusunkat ajánljuk mindazoknak, akik elvégezték az Ájurvédikus öngyógyítás alaptanfolyamunkat, mert a részvételhez ájurvédikus alapismeret szükséges!

Főiskolánkon lehetőség van továbbá egy teljes ájurvédikus életmódprogram elvégzésére is, ami összesen 7 modulból áll. Ezzel tanulóink egy teljes rendszer birtokában lesznek, amivel képessé válnak személyre szóló diagnózist felállítani saját magukra, vagy alternatív gyógyító praxisukban is kamatoztathatják azt vendégeik örömére.

A képzés önálló gyógyító tevékenység végzésére nem jogosít.

A 7 modulból álló ájurvédikus életmódprogram részei:

  • Ájurvédikus öngyógyítás alaptanfolyam
  • Ájurvédikus fitoterápia – életmódprogram
  • Ájurvédikus egészségmegőrző táplálkozás – életmódprogram
  • Ájurvédikus életmód – életmódprogram
  • Hogyan működünk? Védikus pszichológia – életmódprogram
  • Jóga alapismeretek – életmódprogram
  • Ájurvédikus aromaterápia – életmódprogram

Oktató: Károlyi Bánki Viktória ájurvédikus terapeuta, természetes gyógymód tanácsadó. Több, mint 20 éve Indiában ismerkedett meg az ájurvédikus gyógyászattal. Jelenleg két főiskolán oktatja ezt a gyógymódot és népszerű tréner tanfolyamokon, elvonulásokon és életmód táborokban egyaránt.

Az egynapos kurzus időpontja: 2020. február 8., 10:00-16:30 óráig.

Részvételi díj: 15.000 Ft

Az ár tartalmazza az ebéd árát is.

További információ és jelentkezés itt.