Az álló és egyensúlyi ászanák erősítik a gerinc menti izmokat, növelik a tüdőkapacitást. Erősítik és formálják a lábakat, sőt a lúdtalpat és a harántsüllyedést is képesek korrigálni. Javítják a tartás- és izomkoordinációt. Növelik az egyensúlyt és a stabilitást – nemcsak fizikai szinten, hanem mentálisan is.

Workshop Medvegy Gergellyel

Medvegy Gergely jógaoktató következő workshopjának középpontjában vriksászana, a vírabhadrászana 1,2,3 és az ardha-csandrászana 2 áll, melyeket rávezető technikák segítségével megtanulhatunk pontosan kivitelezni. A workshopon olyan módszereket is megismerhetünk, amelyek segítségével az összes álló egyensúlyi testhelyet kitartását feljavíthatjuk, mélyebb megértést szerezhetünk a láb és a törzs munkájának összhangjáról. A foglalkozás javítja az idegi egyensúlyt, a fizikai egyensúly megtartásának képességét, és ezek által fejleszti a belső egyensúly és harmónia érzékét. A gyakorlatok fejlesztik a mozgáskoordinációt, a testtudatosságot, illetve a gyökércsakra aktiválásából adódóan növelik az életerőt, az önbizalmat és az összpontosítás képességét.

Miért fontos a gyökércsakra?

A gyökércsakra köt össze minket a földdel, biztosítva ezáltal az úgynevezett „leföldelést”. Ez adja az alapot, amire felépíthetjük az életünket. Alulműködése esetén bizonytalanná válunk önmagunkban és a világban, diszharmonikus működése esetén túlzott jelentőséget tulajdonítunk az anyagi dolgoknak, ami életünk más területein hiányhoz vezethet. Ha azonban a gyökércsakra kiegyensúlyozottan működik, biztos lábbal állva a talaj megtaláljuk az egyensúlyt a fenti két állapot között. Ehhez segít hozzá a fenti ászanák minél rendszeresebb és pontosabb kivitelezése.

A workshop időpontja: 2019. március 31., vasárnap 10:00-13:00

A workshop időtartama: 3 óra hosszú gyakorlás alkalmanként

A workshop helyszíne: 1039 Budapest, Attila u. 8.

A workshop díja: 5000 forint alkalmanként

A képzések nem teljesen kezdőknek vannak! Legalább féléves jógás múlt ajánlott.

A tanfolyamra a helyek limitáltak! A helyeket a befizetés sorrendjében töltjük fel, így érdemes minél előbb befizetni a képzési díjat, hogy a részvétele biztosítva legyen.

Jelentkezni ezen a linken, a „Jelentkezem!” gombra kattintva lehet, és további információ is itt található.