A negyedik Jógarádzsa Kiválósági Díj és a harmadik Jógarádzsa Közönség Díj ünnepélyes eredményhirdetésére és a Díj átadására 2019. április 27-én került sor a IV. Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválján. Az Akvárium Klub nagytermében 13 órakor az érdeklődő jógások személyesen is találkozhattak a Jógarádzsa Kiválósági Díj nyertesével, Trapp Lászlóval és a Közönség Díj jelöltjeivel: Dr. Szabó Anikó, Gangával és Juhász Csillával. A Díjakat Dr. Banyár Magdolna, Maharání Déví Dászí, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola rektora és Képes Andrea, Ranginí Déví Dászí, a Jógarádzsa Kiválósági Díj Szakmai Bizottságának tagja, valamint Hortobágyi Gabriella, a a Díj koordinátora képviselte. Hortobágyi Gabriella a megnyitó beszédében megosztotta a közönséggel a Díj megalapításának célját, létrejöttének és nyertes kiválasztásának körülményeit, továbbá a beérkező szavazatokkal kapcsolatos statisztikákat.

Hortobágyi Gabriella kihirdette a Jógarádzsa Kiválósági Díj nyertesét: 

A 2018. évben végzett jógaoktatói tevékenysége és a jógai elveit követő életvitele elismeréseképpen, a szakmai bizottság jelölése és a jógás társadalom szavazása alapján

Trapp László

nyerte el a JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat, valamint a vele járó 1000 euró adományt. A Díjazott ezáltal jogosult a kitüntető „JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjas” cím időbeli korlát nélküli használatára.

Hortobágyi Gabriella kihirdette a Jógarádzsa Közönség Díj nyertesét: 

A 2018. évben végzett jógaoktatói tevékenysége és a jógai elveit követő életvitele elismeréseképpen, a szakmai bizottság jelölése és a jógás társadalom szavazása alapján

Dr. Szabó Anikó, Gangá

nyerte el a JÓGARÁDZSA Közönség Díjat, valamint a vele járó 500 euró adományt. A Díjazott ezáltal jogosult a kitüntető „JÓGARÁDZSA Közönség Díjas” cím időbeli korlát nélküli használatára.

A Díj oklevelének és pénzadományának átadása után Képes Andrea, Ranginí Déví Dászí, a szakmai bizottság tagjaként méltatta a győzteseket.

Az eredményhirdetés lezárásaképpen Hortobágyi Gabriella bejelentette, hogy a jövő év Díjának feltételei az őszi jógakonferencián lesznek kihirdetve.