Időpont: 2020.09.15 18:00 – 2020.09.15 19:30
Helyszín: Budapest, Attila u. 8, 1039 Magyarország

A Bhagavad-gítá a világ tíz legolvasottabb könyveinek egyike. A kötet 18 fejezete egy örömmel gyakorolható tiszta lelki utat kínál az emberek számára. A foglalkozás célja a Gítá szerteágazó tanításainak közérthető bemutatása.

Kinek szól?

  • aki célul tűzte ki, hogy megérti az emberi élet értelmét
  • aki spirituális úton jár
  • aki a jóga valamelyik útját gyakorolja
  • aki azt érzi, hogy változás előtt áll, de nem tudja, merre mozduljon
  • aki kíváncsi, hogyan tegyen szert értékes emberi életre
  • aki szeretne végérvényesen megszabadulni a stressztől, félelemtől és a frusztrációtól

A legbizalmasabb tudás (7-12. fejezet)

A középső hat fejezet a Gítá lényege, szíve, a bhakti, a tiszta önzetlen szeretet művészete. Az első és az utolsó hat fejezet úgy öleli körbe és védi, mint egy dió héja annak finom belsejét.
Ez a legnagyobb titok az összes titok közül.

Szó esik benne a meditáció legmagasabb rendű formáiról, amelyeket a hétköznapi élet során is lehet gyakorolni. Feltárja a testelhagyás pillanatának jelentőségét. Bemutatja az Abszolút fenségeit és a Legfelsőbb kozmikus formáját, valamint az odaadó élet alapvető elveit. Beszél az egyéni lelkek és a Legfelsőbb Lélek közötti kapcsolat misztikus, bensőséges természetéről és megélésének módjáról.

A foglalkozást Dr. Tasi István vezeti. Szakterülete a Bhagavad-gítá, valamint a védikus és modern tudományelmélet. Főiskolánk oktatója nem csak tanítója a jóga ősi tradíciójának, hanem két és fél évtizede a mindennapjait is ebben a szellemben éli.

A 6 alkalmas foglalkozás időpontjai: 2020. szeptember 15., 22., 29., október 6., 13., 20., keddenként 18:00-19:30 óráig.

Részvételi díj 17.000 Ft.

További információ és jelentkezés itt.