2021.02.04 17:00 – 2021.02.04 20:00

A tanfolyam egy bevezető az indiai asztrológia birodalmába, amelynek segítségével könnyedén megérthetjük sorsunk titkait. Ez a tudomány már ősidők óta szolgálja az emberiséget és kiállta az idők próbáját. Szent Bölcsek és királyok egyaránt hasznát vették azokban az időkben, amikor megfelelő döntéseket kellett hozniuk az életük során.

A Dzsjotis, vagyis az indiai asztrológia legfőképpen a szülött sorsára fekteti a hangsúlyt. Természetesen információt nyújt a temperamentumunkról, pszichés felépítésünkről is, amely sokban hozzájárul az önismeretünkhöz. Azonban az igazán izgalmas része ennek a tudománynak az, hogy segít feltárni az életünk különféle területein (pl. párkapcsolat, karrier, egészség stb.) ránk váró sikereket vagy kihívásokat. Segítségével aktívan részt vehetünk a sorsunk alakulásában ahelyett, hogy vakon sodródnánk az ismeretlen vizeken.

A tanfolyamon szó lesz a karma különféle szintjeiről, az asztrológia alapjairól (zodiákus, életterületeket képviselő „házak”, bolygóanalógiák) és arról, hogyan tudjuk a sorsunkat a lehető legoptimálisabban megélni.

Oktató: Maurer Márk (avatott nevén: Amsu Dász), vaisnava lelkész és képzett asztrológus. Közel egy évtizede foglalkozik a védikus és nyugati asztrológiával. Szemlélete szerint mindkét rendszer fantasztikus, és jól működik a gyakorlatban, ezért mindig azt a technikát érdemes használni, ami visszatükröződik a szülött sorsában. Tanulmányait élethosszig folytatja, de eközben másokat is örömmel beavat ennek a misztikus tudománynak a rejtelmeibe.

A tanfolyam 5 alkalmas és csütörtökönként 17:00-20:00 óráig tart.

Részvételi díj: 22.000 Ft

Az online tanfolyam időpontjai: 2021.02.04., 02.11., 02.18., 02.25., 03.04.

Az online felület használata nagyon egyszerű, melynek használatáról tájékoztatást küldünk a résztvevőknek.

Az előadásokról felvétel nem készül, csak a megadott időpontban lehet rajta részt venni.

További információ és jelentkezés itt.