Mennyire fontos a párkapcsolati kompatibilitás? Mi a boldog házasságok, akár 30-40 éve tartó kapcsolatok titka? Mi a kapcsolatok működtetésének 50-50%-os fő szabálya? 2X3 órás online asztrológiai workshopunkon választ kaphatsz arra, hogy az asztrológiai képletben mik a legfontosabb elemek két ember illeszkedésének vizsgálatára. Megismerheted a hagyományos védikus asztrológia párkapcsolati vizsgálati módszerét, valamint a nyugati összeillőség-vizsgálatot is, a szinasztria működését. Közben pedig elsajátíthatod a legfontosabb elveket az önismeret és a kapcsolati kompatibilitás terén.

A workshop során nem érintjük a legfontosabb alapismereteket, bolygókat, jegyeket és házakat, tehát minimális asztrológiai előképzettség javasolt a téma teljes megértéséhez, követhetőségéhez. A két alkalom során speciálisan a párkapcsolatok dinamikájáról hallhatsz.

Előadónk Fodor Kata 20 éve foglalkozik asztrológiai képletvizsgálattal és kutatásokkal, szakmai asztrológiai tapasztalatait a védikus kultúra és bölcsesség örökérvényű tanításain keresztül világítja majd meg a hallgatóságnak.

 
 

A kétalkalmas workshop időpontja: 2020. június 7 és 14., 10:00-13:00 óráig.

Részvételi díj: 15.000 Ft

Az online felület használata nagyon egyszerű, melyről tájékoztatást küldünk a résztvevőknek.

További információ és jelentkezés itt.