Oldal kiválasztása

Női ciklus és illóolajok workshop

2020. 03. 16. | Egyéb

Szerző: Mezei Katalin
 
2020.03.28 10:00 – 2020.03.28 12:30
Budapest, József krt. 8, 1085 Magyarország
 

Nőnek lenni csodálatos, annak minden nehézségével együtt. Ha nem így érzed, ha problémáid vannak a ciklusoddal, akkor ezt a workshopot Neked ajánljuk!

A foglalkozást Herczeg Orsolya tartja, aki saját tapasztalatait és bevált praktikáit osztja meg az érdeklődőkkel:

“Számomra a ciklusom rendezésében és a nőiségem gyógyításában adtak és adnak a legtöbbet az illóolajok. Csodálatos tapasztalataim vannak velük, és egyre több lánytól, nőtől, akik használják a megfelelő olajokat, keverékeket, kapok visszajelzést, hogy nekik is mennyire működnek.

Ez hatalmas erőt ad: tudunk tenni magunkért és a női egyensúlyunkért, egészségünkért a megfelelő mozgással és a természet erejének segítségével. Nagyon izgalmas számomra a jóga és az aromaterápia összekapcsolása. A megfelelően kiválasztott illatok, és mozdulatok ötvözése hozzájárulhat női egyensúlyunk, egészségünk megőrzéséhez, vagy éppen újrateremtéséhez, női sokféleségünk kibontakoztatásához, a bennünk élő archetípusok megértéséhez, így segítve minket az önismereti utunkon.

A workshop első felében lágyan áramló női gyakorlatsort végzünk, majd megismerkedünk a doTerra 100%-os tisztaságú, terápiás minőségű illóolajaival és átbeszéljük, hogy miként tudjuk őket beépíteni a női ciklusunk különböző fázisaiba, és hogyan tudnak támogatni minket testi és lelki szinten egyaránt.

A finom gyakorlást és a fázisok rövid áttekintését követően megosztom személyes tapasztalataimat, és hogy mikor, hogyan szoktam használni az olajokat, és mi mindenben segítettek már nekem.”

Dátum: 2020. március 28. szombat , 10 – 12:30

Oktató: Herczeg Orsolya

Részvételi díj: 4 500 Ft

További információ és jelentkezés itt.