Ezen a 4 alkalmas workshop sorozaton megismerjük, hogy a ciklusunk egyes szakaszaiban hogyan érdemes mozognunk, jógáznunk, táplálkoznunk, és hogy milyen gyógynövényekkel, esszenciális olajokkal támogathatjuk meg testi-lelki folyamatainkat. Megértve működésünket elfogadóbbá tudunk válni saját magunk felé, és a külvilág felé is.

A 4 alkalom dátumai és témái:
1. alkalom,  2020. június 5. péntek 17-19 óra,  Befelé figyelés I Tél
2. alkalom,  2020. június 12. péntek 17-19 óra, Ébredező nőiség I Tavasz
3. alkalom,  2020. június 19. péntek 17-19 óra, Virágzás I Nyár
4. alkalom,  2020. június 26. péntek 17-19 óra, Készülődés az elengedésre I Ősz

Az első alkalommal a menstruáció napjai lesznek a fókuszban.
A vérzésünk napjai pihenésre, tisztulásra, és megújulásra hívnak bennünket. Igazi énidőként, szent időként kellene erre az időszakra tekintenünk, és megadni magunknak a lelassulás, befelé figyelés lehetőségét. Azonban sok nő életében ez nem így történik – vagy nincs is tudatában annak, hogy melyik szakaszban milyen erők munkálkodnak, vagy nem engedi/engedheti meg magának, hogy egy kis szünetet tartson, és így elnyomja saját igényeit, szükségleteit. Ennek következtében sok kihívással kellhet szembenéznünk: PMS, menstruációs rendellenességek, fájdalmas vérzés, és még sorolhatnánk. Ha megértjük és tiszteletben tartjuk ciklikus természetünket, és vele együtt kezdünk áramolni, rengeteget tehetünk érzelmi és fizikális jóllétünkért.
“Amint belső vezérlőrendszerünk részeként kezdjük értékelni menstruációs ciklusunkat, hormonálisan és érzelmileg is gyógyulni kezdünk.” (Christiane Northrup)

A workshop felépítése:
Az alkalmak 2 órásak, az első órában megismerjük, hogy mi jellemzi a ciklus első szakaszát, milyen női archetípusok rendelhetők hozzá, milyen tevékenységekben érdemes ilyenkor elmélyülni, milyen ételekkel jó táplálni ilyenkor a testünket, és milyen gyógynövények, esszenciális olajok segíthetnek a menzesz alatti napok könnyebbé tételében. Lesz néhány izgalmas önismereti kérdés és feladat is, ehhez kérlek hozz magaddal füzetet/lapot, tollat, és egy kendőt, ami alkalmas rá, hogy eltakard vele a szemedet. 🙂
Az ezt követő 1 órában jógázunk, átvesszük milyen pózok, légzőgyakorlatok ilyenkor a legideálisabbak: mit érdemes vagy nem érdemes végezni a vérzés alatt, fájdalmas menstruációnál, vagy éppen kimaradó vérzésnél.

Oktató:
Herczeg Orsolya
hatha jógaoktató
doTerra tanácsadó
 
A 4 workshop ára egyben fizetve 14.000 Ft (3500 Ft/alkalom)
Külön becsatlakozva egy-egy alkalomra 4000 Ft/alkalom.
Minden alkalommal a témához kapcsolódó illóolaj minta AJÁNDÉK!

A workshop minimum 4 jelentkező esetén indul.

Szeretettel várunk, hogy együtt fedezzük fel a ciklikus működésünkben rejlő erőt és szépséget, hogy valóban örömtelivé váljon női létezésünk!

További információ és jelentkezés itt.