Wéber Szilvia jógamester szakos, levelező tagozatos hallgatónk véleménye a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskoláról, illetve az intézmény oktatóiról.

Énkép 01

“A tisztaság egy másik szintű megnyilvánulása számomra az az önazonosság, ahogyan a tanáraink megjelennek előttünk. Azt látom, tapasztalom, hogy harmóniában vannak azzal, amiben hisznek, amilyen életmódot választottak és láthatólag tényleg boldoggá, örömtelivé teszi őket a választott útjuk. Őszintének érzem odaadásukat, kedvességüket, derűjüket, kiegyensúlyozottságukat, még ha biztosan akadnak nehézségeik nekik is ebben a világban. Nagy erőt és bizonyosságot adhat, ha megvan a cél, amelyet sosem tévesztenek szem elől.

Szimpatikus a szabályozottságból és céltudatosságból eredő szervezettség, amivel nagyszabású rendezvények lebonyolítását, vállalkozások menedzselését és a főiskola működtetését tudják profi szinten igazgatni, sőt fejleszteni. Ez is bizonyság számomra arra nézve, hogy ha megvan a határozott cél és hit, akkor azzal szinte szó szerint ‘hegyeket lehet megmozgatni’.”