2021.03.17 17:00 – 2021.03.17 20:00

Tudja, mivel festette öreganyánk szép barnára a haját? Vagy, hogy hogyan készül a csodatevő rózsavíz házilag? Ismeri annak a titkát, hogyan lehet elűzni a lábgombát természetes módon? Ezen az előadáson szó szerint végigmegyünk tetőtől talpig a természetes testápolás lehetőségein a hajápolástól, az arcápoláson, bőr és köröm ápoláson keresztül egészen a lábápolásig.

Beszélünk arról, miért szükséges ma odafigyelni arra, mivel mosakszunk, milyen sampont használunk.  De nemcsak a szépségápolásban használatos káros dolgokra hívjuk fel a figyelmet, rögtön használható, filléres megoldásokat is kapnak a résztvevők. Tesszük mindezt úgy a magyar hagyományok, mint az ősi ájurvéda ajánlásain keresztül. Aki a vegyszermentes testápolás híve, vagy úgy érzi eljött az ideje zöldebb háztartásra váltani, de nem szeretne lemondani a csillogó hajról, vagy az érzékeket kényeztető bőrápolásról, annak ezen az online programon részt kell vennie!

Oktató: Károlyi Bánki Viktória ájurvédikus terapeuta, természetes gyógymód tanácsadó. Több, mint 20 éve Indiában ismerkedett meg az ájurvédikus gyógyászattal. Jelenleg két főiskolán oktatja ezt a gyógymódot, és népszerű tréner tanfolyamokon, elvonulásokon és életmód táborokban egyaránt.

Az online kurzus időpontja: 2021.03.17., 17:00-20:00 óráig.

Az online felület használata nagyon egyszerű, melynek használatról tájékoztatást küldünk a résztvevőknek.

Az előadásról felvétel nem készül, csak a megadott időpontban lehet részt venni rajta.

Részvételi díj: 8000 Ft

További információ és jelentkezés itt.