A modern technikának és az internetnek köszönhetően a jóga- és életmódtanfolyamok most már online módon is elvégezhetők, így nem kell jógatsúdióba és közösségbe menni. Biztonságos módon, otthon is lehet eredményesen jógázni és megtanulni a legősibb egészségmegőrző módszert.

A tanfolyamok megadják a jógaéletmód alapját és magukban foglalják az ászanák, a gyakorlatsorok, a pránájámák, az energetika, a relaxáció, a jógapszichológia, a táplálkozás, a napi rutin, a meditáció, valamint az önvaló és a lelki élet aspektusainak megismerését. Így nemcsak a testet, hanem a lelket is gyógyítják.

Az online kurzusok legfőbb előnyei, hogy a tananyag teljes egésze előre felvett videók formájában van, így bármikor és akárhányszor megtekinthetőek a felvételek. Minden videóhoz tartozik jegyzet vagy vázlat. Minden követhető, érthető és könnyen tanulható. Lépésről lépésre vezeti a tanulót, kifejezetten gyakorlatorientált és saját tempóban sajátítható el a képzés. Nem kell utazni a jógastúdióba és másokkal összezsúfolódni a jógateremben. A gyakorlótér a saját nappalid, irodád, udvarod vagy teraszod lehet.

A tanfolyamok a Vrindávan-Gangótri Jógarendszer tanításait követik és a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola szakmai felügyelete alatt lettek összeállítva, ezáltal a hitelesség és a minőség garantált.

Ha szeretnéd kipróbálni az online jóga- és életmódtanfolyamokat, akkor erre a linkre kattintva eléred a SelfnessYOGA honlapját a részletes leírásokkal és a jelentkezési lehetőséggel együtt.

Várlak sok szerettel a foglalkozásokon!

Medvegy Gergely
(a SelfnessYOGA online tanfolyamok megalkotója)