Életre-szóló ajándék karácsonyra

2022. 12. 09. | Életmód, Érdekesség

Szerző: Jógapont
 

Szeretnéd idén szeretteidet valami igazán maradandó ajándékkal meglepni? Segítünk! A Jógapont tanfolyamai és kiadványai nem egyszerhasználatos tudást adnak, hanem olyat, amit a mindennapokba beépítve egy egész életen át elkísér. Az összes tanfolyamot és kiadványt megtalálod itt de ha nincs kedved átböngészi mindent, akkor olvasd el szerkesztőink karácsonyi ajándék ajánlóját!

Kezdő 11 alkalmas jóga- és életmódtanfolyam

Tökéletes ajándék annak, aki már régóta fontolgatja, hogy elkezd jógázni, vagy már gyakorol egy ideje, de bizonytalan még az ászanák kivitelezésében, és kérdései lennének. Tapasztalt vaisnava jógamestereink részletesen elmagyarázzák minden póz helyes felvételét és kitartását, sőt, még néhány légzőgyakorlattal is megismertetik a résztvevőket. Ezek után a csoportos órák vagy az otthoni gyakorlás biztos, hogy könnyen fognak menni!

Ájurvédikus öngyógyítás alaptanfolyam

Anyukád újabban ájurvédás könyveket nézeget? Vagy a barátnőd kattant rá a keleti gyógyítás tudományára? Esetleg a tesód azt találta ki, hogy életmódot kellene váltani egy egészségesebb életért, de nem tudja hogyan fogjon bele? Akkor egy ilyen tanfolyammal biztosan nagy örömet tudnál szerezni neki(k)! Ráadásul ezzel egy olyan tudást ajándékozhatsz szeretteidnek, amely életük végéig hasznukra válik.

Új Év – Új Élet workshop

Ha elhatároztad, hogy jövő évtől szeretnél sokkal tudatosabb lenni, átgondolni az életed, megfogalmazni a vágyaid és új célokat kijelölni (vagy épp megerősíteni a korábban kitűzötteket), akkor ez a workshop éppen neked szól! Segít elengedni a múlt év során felgyülemlett kellemetlen érzéseket, energiákat, és helyet csinálni a jóféle újaknak.
Lepd meg magad, menjetek el együtt egy barátodnőddel vagy bármelyik számodra kedves személlyel, így biztosan egy szuper év – és talán egy új élet – veszi kezdetét!

Nagy jógás könyvcsomag: Jóga-szútra 1-4. és Jóga tiszta forrásból csomag

Ez a gyönyörű könyvcsomag igazán különleges és nagyon hasznos ajándék lehet bárkinek, aki a jógát komolyan veszi, aki szeretne elmélyedni benne, és az életmódjává tenni azt.

A jóga sok ezer éves hagyománya az ősi Indiából származik, különböző rendszerei egyidősek a Védákkal. Rendkívül összetett szellemi tanítása mellett különböző testgyakorlatokat, relaxációs és meditációs technikákat tanít, amelyek által segít megőrizni az ember biológiai és mentális egyensúlyát. A jóga célja nemcsak a test fiatalon tartása. Szellemi és lelki tudomány lévén megtanít bennünket nyitott szemmel járni, hogy elemző módon szemlélhessük önmagunkat, s a körülöttünk lévő világot. A jóga egy életmód, az önfejlesztés tudománya, mely új távlatokat nyit az ember számára: az egészség, a harmónia, a béke, a stressz mentes élet, s az önmegvalósítás magasabb rendű egységét.
Ezekkel a könyvekkel egy hihetetlenül értékes tudást ajándékozhatsz szerettednek.

  Decemberben minden kiadvány mellé meglepetés ajándékot adunk!  

A Bhagavad-gītā úgy, ahogy van

Ez egy olyan alapmű az élethez (nem a jógához, hanem az élethez!), amit bárkinek jószívvel ajándékozhatsz. Ha valaki figyelmes olvasójává válik, megtudhatja azt, hogy hogyan válhat igazán boldoggá és hogyan érheti el az élet legmagasabb rendű tökéletességét.
A világirodalom kiemelkedő alakjai, filozófusok, politikusok is a legmeghatározóbb olvasmányaik közé sorolták e művet.

Nagy divat volt itt Pesten a Bhgavad-gítá. Úgy olvastuk, mintha a világ minden titka benne volna.” – írta Babits Mihály.

Gandhi pedig ezt mondta róla:
Amikor kételyek gyötörnek vagy csalódás ér, és már a remény halvány sugarát sem látom, a Bhagavad-gītāhoz fordulok. Rálelek egy-egy versre, megnyugszom, és hamarosan mosolyra derül arcom a tengernyi bánat közepette. Akik a Gītā tanításain elmélkednek, szüntelenül megújuló örömöt és nap mint nap új felismeréseket meríthetnek e műből.

Minden tanfolyamunkhoz kérhetsz ajándékutalványt is

Rendelésnél töltsd ki a saját adataiddal a számlázási részt, majd a jobb oldalon a Jelentkező 1 alatt add meg a megajándékozott személy adatait. A megjegyzés rovatban jelezd, ha ajándékutalványt is szeretnél igényelni.

Ha a kiadványaink közül szeretnél választani, akkor kérlek, a következő határidőket vedd figyelembe:

❄ Személyes átvétel: a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (1039 Budapest, Attila utca 8.) könyvtárban, 2022.12.22-ig (csütörtök), nyitvatartási időben

❄ Foxpost:  2022.12.16-ig (péntek)

Most minden kiadvány mellé meglepetés ajándékot adunk!

 

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok