Ajándékozz tudást karácsonyra

2023. 11. 14. | Életmód

Szerző: Jógapont
 

Hasznos, nagy örömöt okoz és egy életre szól, mi az? Hát karácsonyi ajándék a Jógapontról! Egyáltalán nem szeretnénk nagyképűnek tűnni, de ez tényleg így igaz. A Jógapont tanfolyamai és kiadványai nem egyszerhasználatos tudást adnak, hanem olyat, ami a mindennapokba beépítve egy egész életen át elkísér.

Szóval, ha úgy döntesz, hogy idén egy ilyenfajta meglepetést adnál szeretteidnek, akkor ide kattintva megtalálod az összes tanfolyamunkat és kiadványunkat, de ha nincs kedved átböngészi mindent, akkor olvasd el szerkesztőink karácsonyi ajándék ajánlóját!

Kezdő 11 alkalmas jóga- és életmódtanfolyam

Tökéletes ajándék annak a szerettednek, aki már régóta fontolgatja, hogy elkezd jógázni, vagy akár már gyakorol egy ideje, de bizonytalan még az ászanák kivitelezésében, és kérdései lennének. Tapasztalt vaisnava jógamestereink részletesen elmagyarázzák minden póz helyes felvételét és kitartását, sőt, még néhány légzőgyakorlattal is megismertetik a résztvevőket. Ezek után a csoportos órák vagy az otthoni gyakorlás biztos, hogy könnyen fog menni!

Ájurvédikus öngyógyítás alaptanfolyam

Anyukád újabban ájurvédás könyveket nézeget? Vagy a barátnőd kattant rá a keleti gyógyítás ősi tudományára? Esetleg a tesód azt találta ki, hogy életmódot kellene váltania egy egészségesebb életért, de nem tudja hogyan fogjon bele? Akkor egy ilyen tanfolyammal biztosan nagy örömet tudnál szerezni nekik, és egyben hozzájárulnál az egészségük megőrzéséhez is.

Jóga-szútra – lépcsőfokok az önmegvalósításban

Ha van olyan szívednek kedves személy, akin azt látod, hogy számára sosem elég a jógából, és inspirált arra, hogy ne csak a felszínt kapargassa, hanem mélyebbre is ásna, akkor ez lehet a legszuperebb meglepetés számára! Vagy, ha magadra ismertél, akkor pedig neked (esetleg gyertek együtt)! De az biztos, hogy ez az előadás egy igazi kuriózum, ne hagyjátok ki!

 

 ❄  Decemberben minden kiadvány mellé meglepetés ajándékot adunk!    

Nagy jógás könyvcsomag: Jóga-szútra 1-4. és Jóga tiszta forrásból csomag

Ez a gyönyörű könyvcsomag igazán különleges és nagyon hasznos ajándék lehet bárkinek, aki a jógát komolyan veszi, aki szeretne elmélyedni benne, és az életmódjává tenni azt.

A jóga sok ezer éves hagyománya az ősi Indiából származik, különböző rendszerei egyidősek a Védákkal. Rendkívül összetett szellemi tanítása mellett különböző testgyakorlatokat, relaxációs és meditációs technikákat tanít, amelyek által segít megőrizni az ember biológiai és mentális egyensúlyát. A jóga célja nemcsak a test fiatalon tartása. Szellemi és lelki tudomány lévén megtanít bennünket nyitott szemmel járni, hogy elemző módon szemlélhessük önmagunkat, s a körülöttünk lévő világot. A jóga egy életmód, az önfejlesztés tudománya, mely új távlatokat nyit az ember számára: az egészség, a harmónia, a béke, a stressz mentes élet, s az önmegvalósítás magasabb rendű egységét.

Ezekkel a könyvekkel egy hihetetlenül értékes tudást ajándékozhatsz szerettednek.

A Bhagavad-gītā úgy, ahogy van

Ez egy olyan alapmű az élethez (nem csupán a jógához, hanem az élethez!), amit bárkinek jószívvel ajándékozhatsz. Ha valaki figyelmes olvasójává válik, megtudhatja azt, hogy hogyan válhat igazán boldoggá és hogyan érheti el az élet legmagasabb rendű tökéletességét.
A világirodalom kiemelkedő alakjai, filozófusok, politikusok is a legmeghatározóbb olvasmányaik közé sorolták e művet.

Nagy divat volt itt Pesten a Bhgavad-gítá. Úgy olvastuk, mintha a világ minden titka benne volna.” – írta Babits Mihály.

Gandhi pedig ezt mondta róla:
Amikor kételyek gyötörnek vagy csalódás ér, és már a remény halvány sugarát sem látom, a Bhagavad-gītāhoz fordulok. Rálelek egy-egy versre, megnyugszom, és hamarosan mosolyra derül arcom a tengernyi bánat közepette. Akik a Gītā tanításain elmélkednek, szüntelenül megújuló örömöt és nap mint nap új felismeréseket meríthetnek e műből.

Ájurvéda az élet tudománya

Ki ne szeretne egészséges és kiegyensúlyozott életet élni? Ha szívesen segítenéd valamelyik számodra kedves személy erre való törekvését, ezzel a könyvvel most megteheted. 

Az ájurvéda nemcsak a világ egyik legősibb gyógyászati rendszere, hanem az egyik legösszetettebb gyógymódja is; az ájurvédikus ismeretek olyan tudással látnak el bennünket, melyek birtokában képesek leszünk egészségben és harmóniában megtartani magunkat. Számos területet felölel, beleértve a táplálkozást, a gyógynövények használatát, a masszázst, a jóga és a meditáció gyakorlását, a légzéstechnikákat, az életmódbeli tanácsadást és az öngondoskodást. 

Minden tanfolyamunkhoz kérhetsz ajándékutalványt is

Rendelésnél töltsd ki a saját adataiddal a számlázási részt, majd a jobb oldalon a Jelentkező 1 alatt add meg a megajándékozott személy adatait. A megjegyzés rovatban jelezd, ha ajándékutalványt is szeretnél igényelni.
Ajándékutalványok kiküldését 2023. december 21-ig történő rendelés esetén tudjuk biztosítani.

Ha a kiadványaink közül szeretnél választani, akkor kérlek, a következő határidőket vedd figyelembe:

Személyes átvétel: a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (1039 Budapest, Attila utca 8.) könyvtárban, 2023.12.21-ig (csütörtök), nyitvatartási időben

Foxpost:  2023.12.20-ig (szerda)

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok