Ájurvédikus gyógyítás

Az ájurvédikus gyógyítás elsősorban az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés szempontjából fontos általános testalkati és életmódbeli megfontolásokat tárgyalja, valamint gyakori betegségek otthon elkészíthető orvosságait ismerteti.

4500 Ft

Betelt

Kategóriák: , ,

A szerző, dr. David Frawley (Pandit Vamadeva Shastri) a nyugati világ vezető ájurvédikus szakembere. Nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy tudatában legyünk az Ájurvéda értékének.

Az Ájurvédikus gyógyítás magyar nyelven elérhető legátfogóbb könyve. Elsősorban az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés szempontjából fontos általános testalkati és életmódbeli megfontolásokat tárgyalja, valamint gyakori betegségek otthon elkészíthető orvosságait ismerteti.

E könyv bemutatja a legelterjedtebb betegségek ájuvédikus kezelési módjait. A megfázástól a rákig több, mint 80 betegséget tárgyal, az étrendtől kezdve a gyógynövényes, olajterápiás, drágakőterápiás kezeléseken át a mantráig és a meditációig a kezelési módok teljes skáláját vonultatja fel. A könyv napi szintű egészségügyi és életvezetési tanácsokat ad, melyek a betegség kezelését és megelőzését is segítik. Mindenki megtalálja benne a saját egyedi testi-lelki alkatának megfelelő iránymutatást.

A könyv korunk emberéhez szól: az Ájurvédikus gyógyítás a test és lélek orvoslásának ősi bölcsességét napjaink egészségügyi problémáira vonatkoztatja. Jelen kiadás az eredeti 1989-es kiadás bővített és újradolgozott változata, mely azóta további betegségek és kezelési módok ismertetésével bővült.

Könyv adatok

 
Cím Ájurvédikus gyógyítás (Teljes körű kalauz)
Szerző Dr. David Frawley
Kiadó Lalita Kft.
Kiadás éve 2012
Kiadás Második, bővített és átdolgozott kiadás
Terjedelem 438 oldal
Egyéb információk
Súly 400 g
Méretek 13,5 X 21 X 2,3 cm
ISBN 978-963-88672-2-3
Kötés Puha fedeles

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok