Megvan a Jógarádzsa Kiválósági Díj idei nyertese!

2024. 03. 31. | Az én jógám, Jógainterjúk

Szerző: Jógapont
 

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola idén hetedik alkalommal hirdette meg a példamutató jógaoktatók elismerésére alapított, országos Jógarádzsa Kiválósági Díjat, valamint a Jógarádzsa Közönség Díjat.

A díjazott személyére ajánlást tehettek rendszeresen jógázó magánszemélyek, valamint jógaszervezetek is. A jelöltséget elfogadók közül szakmai bizottság választotta ki a nyertest az oktatói kvalitások, valamint a jógához szorosan hozzátartozó etikus életvitel vizsgálata alapján.

A bírálóbizottság a Jógarádzsa Kiválósági Díjat az idei évben Várhelyi Sándornak adományozta példamutató és inspiráló munkásságának elismeréseképpen.

Nagyon megható látni, amikor valaki ennyire hosszú ideje – és még idős korában is – aktívan gyakorolja és oktatja a jógát, hihetetlenül motiváló! Szívből gratulálunk a díjhoz, és Sándor nem mindennapi életéhez!

A díjazottal egy rövid videóriport is készült, ami egész biztos, hogy téged is megérint, és inspirál majd. Kérlek, fogadd szeretettel Sándor személyes jógatörténetét!

A Jógarádzsa Közönség Díjának odaítélése pedig még hátra van, amire a szavazás április 2-án indul! Egész pontosan, a jelöltekre a jógás társadalom tagjai szavazhatnak 2024.04.02. és 2024.06.07. között. A kiválasztottakkal készítünk interjúkat, és a következő hetekben folyamatosan megosztjuk itt a Jógaponton veled. Szavazni éri, és ezt IDE kattintva tudod megtenni!

Mindkét kategória díjazottjával az ünnepélyes átadón, a VII. Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválján találkozhatsz majd 2024. június 08-án, Budapesten az Akváriumban.

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok