Minden titkok legtitkosabbika és a tanulmányok királya

2024. 05. 03. | Az én jógám, Életmód

Szerző: Jógapont
 

A legtöbb ember elszalasztja azt a nagyon különleges lehetőséget, amit az emberi test és az emberi intelligencia kínál számára. Az anyagi dolgokra olyan könnyen rászánjuk az időnket, energiánkat, és az értékes intelligenciánkat, ahelyett, hogy mindezekkel az önmegvalósításra (is) törekednénk. Pedig, ha már emberi testben születhettünk meg, érdemes élni ezzel a lehetőséggel, és olyan dolgokról tanulni, amik segítik a fejlődésünket, örökre szóló értékeket, tudást és gyakorlatokat adnak.

Persze az is igaz, hogy ehhez erőfeszítés szükséges, nem történik meg csak úgy véletlenül velünk. Minőségi időt kell rá szánnunk. Te hogy vagy ezzel?

Ha úgy érzed, adj 2 percet ennek a videónak, talán inspirál abban, hogy mire szánj időt, energiát, intelligenciát, és merre is haladhatsz – a végtelen lehetőségek közül – tovább az utadon…

A videóban Sivaráma Swami beszél, aki többek között bhakti-jógí, szerzetes, spirituális tanító, író, valamint az ősi védikus szentírások bölcseletein alapuló erkölcsi tanítások nemzetközi szószólója.
(ITT tudhatsz meg többet róla.)

 

 

Borítókép: wirestock

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok