Jógarádzsa díjátadás 2022

2022. 06. 20. | Az én jógám, Érdekesség

Szerző: Jógapont
 

Magyar Jógaoktatók Szövetsége (MJSZE) és a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (BHF) közös szervezésében az idén 6. alkalommal került megrendezésre a YOGA FEST, 2022. június 19-én, vasárnap (azaz tegnap) az Akvárium Klubban.

A fesztivál egyik fénypontja a Jógarádzsa Díj eredmény hirdetése és a díj átadása volt.
Jógarádzsa Díj Magyarország egyetlen jógaoktatók számára alapított díj. Két kategóriában lehetett szavazni, az egyik a Jógarádzsa Kiválósági Díj, a másik pedig a Jógarádzsa Közönség Díj.

Hogy kik kapták az idei évben a díjakat?

A jógaoktatói tevékenysége és a jóga elveit követő életvitele elismeréseképpen, a szakmai bizottság jelölése és a jógás társadalom szavazása alapján Keserű Aranka, Szaraszvatí nyerte el a Jógarádzsa Kiválósági Díjat, valamint a vele járó 1000 euró adományt. 

“Gyerekkoromban koreográfus szerettem volna lenni, nagy vágyat éreztem arra, hogy a tánc művészetével, a tánccal eljátszott történetekkel boldoggá tegyem az embereket. Amikor a jógával találkoztam, akkor állt össze bennem a kép, hogy én valójában mindig is ezt kerestem. Eszköz lenni abban, hogy ez a csodálatos módszer jusson el mindenkihez, mellyel valóban boldoggá válhatnak az emberek. “

Ha elolvasnád a teljes riportot Szaraszvatíval, ide kattintva megteheted.

A jógaoktatói tevékenysége és a jóga elveit követő életvitele elismeréseképpen, a szakmai bizottság jelölése és a jógás társadalom szavazása alapján pedig Kovács Klaudia Éva nyerte el a Jógarádzsa Közönség Díjat, valamint a vele járó 500 euró adományt. 

“… Aztán szép lassan átalakította az életemet, rájöttem, hogy minden, amit keresek, ott van bennem, és csak fel kell szabadítanom. Nem telt el sok idő, és a jóga életmódként, életformaként beölelte a gondolkodásomat, a táplálkozásomat, a mozgásomat és a valódi szabadág érzésével, bátorsággal, erővel, hittel és Isten szeretettel ajándékozott meg.”

Ha kíváncsi vagy a teljes riportra Klaudiával, ide kattintva tudod elolvasni.

A Jógarádzsa díjazottainak és minden jelöltjének szívből gratulálunk példamutató és inspiráló munkásságukhoz!

Ha kíváncsi vagy a díjátadó pillanataira, hangulatára, kukkants bele a lenti videóba!

Reméljük személyesen is  részt tudtál venni a Yoga Festen és értékes élményekkel gazdagodtál. Ha még nem jutottál el, akkor jövőre várunk szeretettel!

 

 

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok