Pjeczka Edina

Pjeczka Edina vagyok. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola végzős vaisnava jógamester szakos hallgatójaként nagy örömömre szolgál, hogy jógaoktatóként a főiskola Blaha Stúdiójában oszthatom meg a közös jógagyakorlás élményét.

A jóga több éve az életem része, amely számomra nem csak egy mozgásforma, hanem önmagamra figyelés, belső csend, harmónia és tudatos életvitel. Egy magánéleti törés indított el az önismereti úton, amely az erőszakmentes kommunikációval kezdődött, majd mindennapi jóga gyakorláshoz és a jóga szeretetéhez vezetett. Eredeti jogász szakmám igen távol áll ettől, az igazi feltöltődést a szőnyegen élem meg.

Szeretek tanulni és a tudást másokkal megosztani, másoknak átadni, együtt fejlődni.

Nagyon sokszor érzem magam is, hogy a több órás irodai munka, a széken való állandó, szinten mozdulatlan ülés mennyi problémát okoz. A helytelen testtartás, a monitor órákon át történő feszült figyelése, miközben szinte fel sem állok az asztaltól.

A jóga átmozgat, a légzőgyakorlatok által pedig megtanuljuk, milyen, amikor igazán kapunk levegőt. A légzés vezeti a mozgást, és ezt a tudatos légzést használhatjuk utána a mindennapokban is.

Sok jó hatását tudom felsorolni, mit adott nekem eddig a jóga, de azt gondolom a legjobb, ha eljössz és megtapasztalod, Neked mit jelent.

„Légy te a változás, melyet látni szeretnél a világban.” (Mahatma Gandhi)

Gyere, gyakoroljunk együtt, várlak szeretettel! Namaste

Oktatott tanfolyamok

Ajánlott cikkek

Kiadványok