Jóga és Crohn-betegség

A szerző elmeséli a Crohn-betegséggel kapcsolatos saját történetét, megosztja olvasóival, hogy az ájurvéda és a jóga tudományának a segítségével hogyan gyógyult meg, illetve azt, hogy hogyan teheti meg mindezt más is.

5990 Ft

Elérhető

Kategóriák: , ,

Korunk egyik népbetegsége a Chron-betegség. Nagyon fiatalon megismerkedtem ezzel az egészségügyi kibillenéssel, ami a nyugati orvoslás szerint egy gyógyíthatatlan autóimmun betegség. Az ájurvéda és a jóga tudományának a segítségével azonban sikeresen megtudtam gyógyítani magamat.

A könyv első fele a saját történetemet meséli el, és azt, milyen változásokon mentem keresztül. Szeretnék betekintést adni, hogy fiatal – húszas éveiben járó – verseny sportolóként miként éltem meg, hogy egyik pillanatról a másikra elvesztettem az irányítást a testem felett. Mindezt egy olyan életkorban, amiben felkészületlen tudja érni az embert az anyagi világ kíméletlen és pusztító ereje.

A könyv második fele segítséget szeretne nyújtani azoknak a személyeknek, akiknek szintén van kapcsolata ezzel a betegséggel. Tapasztalataim alapján nagyon kevés segítséget kapnak azok a személyek, akik hasonló egészségügyi kibillenésben szenvednek. A könyvben szó esik táplálkozásról, gondolkodásról, életmódról, lelkiségről, önfejlesztésről, és mozgásról. Ezek mind szerepet játszanak abban, hogy jobban megérthessük mit tehetünk mi magunk azért, hogy megteremthessük az egészség állapotát.

Könyv adatok

 
Cím Jóga és Crohn-betegség
Szerző Hegedűs Zsolt
Kiadó SDK Yoga
Kiadás éve 2022
Kiadás Első kiadás
Terjedelem 180 oldal
Méretek 21 X 14,7 X 1,2 cm
Kötés Puhafedeles

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok