Jóga tiszta forrásból

Átfogó betekintés 700 oldalon, 400 ászanafotóval a jóga sok ezer éves hagyományába.

13000 Ft

Elérhető

Kategória:

A jóga sok ezer éves hagyománya az ősi Indiából származik, különböző rendszerei egyidősek a Védákkal. Rendkívül összetett szellemi tanítása mellett különböző testgyakorlatokat, relaxációs és meditációs technikákat tanít, amelyek által segít megőrizni az ember biológiai és mentális egyensúlyát. A jóga célja nemcsak a test fiatalon tartása. Szellemi és lelki tudomány lévén megtanít bennünket nyitott szemmel járni, hogy elemző módon szemlélhessük önmagunkat, s a körülöttünk lévő világot. A jóga egy életmód, az önfejlesztés tudománya, mely új távlatokat nyit az ember számára: az egészség, a harmónia, a béke, a stressz mentes élet, s az önmegvalósítás magasabb rendű egységét.

E könyv első szerzője, Gaura Kṛṣṇa Dāsa [Dr. Tóth-Soma László], a hinduizmus vaiṣṇava irányzatának beavatott tanítója. Azé az irányzaté, amelynek tagjai ősidők óta írnak magyarázatokat a jóga különböző szentírásaihoz, és számos elismert alkotást hagytak hátra az elmúlt évezredben. A könyv megalkotásában társszerzőként Medvegy Gergely, Képes Andrea (Raṅginī Devī Dāsī), és Kapisinszky Judit, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola Vaiṣṇava Jógamester képzésének vezető jógaoktatói vettek részt.

A könyv megrendelhető a honlapon, illetve személyesen is megvásárolható a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola könyvtárában (1039 Bp. Attila u. 8.), melynek nyitva tartási idejéről itt tájékozódhatsz. Rendelés esetén csak kézbesítésre/házhoz szállításra kérhető.

Könyv adatok

 
Szerzők Gaura Kṛṣṇa Dāsa (Dr. Tóth-Soma László),
Medvegy Gergely,
Raṅginī Devī Dāsī (Képes Andrea),
Kapisinszky Judit
Kiadás Második, bővített
Kiadó Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Kiadás éve 2019
Terjedelem 720 oldal
Egyéb információk közel 400 ászanafotóval, ábrával és táblázattal
Súly 1.366 g
Méretek 17 × 24,5 × 4,7 cm
ISBN 978-615-80935-1-4

 

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok