Önfejmasszázs, a csoda dolog

2022. 02. 12. | Életmód, Jóga gyakorlás

 

Órák óta ülsz az asztalodnál, mindegy, hogy egy irodában vagy az iskola padjában. Könyökölsz, támasztod a fejed, ami folyton csúszkál lefelé, ragad le a szemed és minden pislogásod egyre lassabb és lassabb, mindjárt elalszol. Megvan a kép? És akkor próbálod kitalálni hogyan maradj éber. Lehet, hogy elsőre beugrik az, amikor a Tom és Jerryből Tom a szemhéját egy celluxszal felragasztotta, hogy ébren maradjon, vagy az, amikor a csukott szemhéjára festette a szemgolyóit, mintha az nyitva lenne és figyelne. Elgondolkozol melyiket válaszd. Persze imádod Tomot, de lehet, hogy azért tovább keresgélsz a gondolataid között, valami más megoldásra vágyva.

Nekem eszembe jutott egy végtelen hasznos dolog, amihez nem kell sem cellux, sem festék, és igazából sokkal több mindenben is a segítségedre lesz, ha alkalmazod. Hadd osszam meg veled ezt a videót, ami egy ön arc-, nyak- és fejmasszázst mutat be. Azért zseniális, mert akár munkában, akár iskolában vagy hosszabb utazás során elég csupán pár percet rászánni, és tényleg csodákra képes! Kioldja a fejben lévő blokkokat, harmonizálja a vérnyomást, valamint kiegyensúlyozza az idegrendszert, így hihetetlenül jó a fáradtság, a lustaság és a fejfájás elűzésére, illetve kezelésére.
Jószívvel ajánlom!

 

A masszázsokat Medvegy Gergely mutatja be, aki vaisnava teológia diplomáját 2011-ben, míg vaisnava jógamester diplomáját 2012-ben szerezte a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán, és nem csak a Főiskola oktatója, hanem a SelfnessYoga alapítója is. A képzései megtalálhatóak a honlapján IDE kattintva. 

(Borítókép:Eduardo Lempo fotója a Pexels oldaláról)

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok