Teljes testet átmozgató jógaworkshop kislabdával

A workshopon a kislabdát, mint segédeszközt fogjuk használni. A labda használata támogatja az ászanákban (testhelyzetben) történő elmélyülést és egyben az ellazulást mind a fizikai test szintjén, a test izmaiban, mind mentális szinten.

A workshop nem teljesen kezdőknek van! Legalább féléves jógás múlt ajánlott.

Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (A Jóga Főiskolája), Cím: 1039 Budapest (Csillaghegy), Attila utca 8.
Telefon: +36302162883
2024-03-10 | 10:00 - 13:00

7500 Ft

Elérhető

hely
Gojdár Ildikó

Vaisnava jógamester, az Európában egyedülálló Jóga Főiskolájának (BHF) jógatanára. 

Ezt a workshopot gyakorlott jógásoknak ajánljuk. Ahogy a neve is sugallja, a kislabdát, mint segédeszközt fogjuk használni. A labda használata támogatja az ászanákban (testhelyzetben) történő elmélyülést és egyben az ellazulást mind a fizikai test szintjén, a test izmaiban, mind mentális szinten. A gyakorlások során hatunk a test stabilizátor izmaira, ezeket erősítjük, nyújtjuk, valamit fejlesztjük a koncentrációt és az egyensúlyérzéket is. Az eszköz használatával pontosítani tudjuk az adott pózt és a kitartást is el tudjuk mélyíteni.

A workshop alkalmával és a kislabda, mint eszköz használatával hatni fogunk a láb és a csípő területén lévő izmokra, farizomra, medence körüli izmokra, hasizmokra, hátizmokra és még sok más izomcsoportra. A cél, hogy segítsük fizikai testünk ellazulását, a pózok kitartásának elmélyítését és mint fizikai, mint mentális szinten az ellazulást. Akár egy meditatív állapotot is létre tudunk ezáltal hozni.

Az óra felépítése: ráhangolódással kezdünk, majd légzésfigyeléssel folytatjuk. Ezt követi a bemelegítés és az ászanák gyakorlása. Az órát relaxációval zárjuk.

Oktató: Gojdár Ildikó vaisnava jógamester, az Európában egyedülálló Jóga Főiskolájának (BHF) gyakorlati jógatanára.

Icon

Részletek

Dátum: 2024-03-10

Kezdés: 10:00 CET

Befejezés: 13:00 CET

Helyszín: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (A Jóga Főiskolája), Cím: 1039 Budapest (Csillaghegy), Attila utca 8.

Telefonszám: +36302162883

Email cím: tanfolyamok@bhf.hu

Ajánlott cikkek

Ajánlott tanfolyamok

Kiadványok